Minoo Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam mam prosbe :clap: czy moglibyscie skomentowac moja yz :clap: jest to rok 97 http://img171.imageshack.us/my.php?image=dsc00523pe3.jpg http://img184.imageshack.us/my.php?image=dsc00601retgx3.jpghttp://img186.imageshack.us/my.php?image=dsc00618rl1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 ktoś z forum chciał ją kiedyś kupić, tyle wiem :DA yz jak yz :wink: w końcu to Yamaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ta YZ ma rejestarcje ?? i stopki ?? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minoo Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 hehe stopek niema ale ma rejestracje gdyz zrobilem ja na tymczasowe enduro poniewaz chcialem zarejestrowac :) i sie udalo....teraz zostawilem tylko swiatla a z rejestracja jezdze na plecach wiem ze to glupie ale wole tak jezdzic niz potem szukac gdzies zlamanej czy jakby miala odpasc w jakikolwiek sposob.zreszta jezdze 95% enduro i 5% tor :icon_razz: dziwne jak na yz ale bardzo dobrze mi sie jezdzi, pod koniec tego sezonu kupuje wr 250 albo 125exc/250exc zalezy czy bede sie czul na silach na 250 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 pod koniec tego sezonu kupuje wr 250 albo 125exc/250exc zalezy czy bede sie czul na silach na 250 :)uhhh.. to lada dzień bo sezon "dobiegł końca" :biggrin: YZta ładna :) nie podoba mi sie tylko ta naklejka na tylnym błotniku (płomienie czy co to tam jest) bo jakos tak do niczego nei pasuje :)Jak ją zarejestrowałeś?? Czy taką już z homologacją kupiłeś?? Też mam zarejestrowanego crossa ale wiem ze poprzedniego wlasciciela kosztowało to spoooro zachodu i kasy.Motorek ładny, widać ze rama była odmalowywana :) i ogolnie zadbany. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minoo Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 uhhh.. to lada dzień bo sezon "dobiegł końca" :biggrin: YZta ładna :) nie podoba mi sie tylko ta naklejka na tylnym błotniku (płomienie czy co to tam jest) bo jakos tak do niczego nei pasuje :)Jak ją zarejestrowałeś?? Czy taką już z homologacją kupiłeś?? Też mam zarejestrowanego crossa ale wiem ze poprzedniego wlasciciela kosztowało to spoooro zachodu i kasy.Motorek ładny, widać ze rama była odmalowywana :) i ogolnie zadbany. hehe co do sezonu to mi chodzi o ten, ktory teraz bedzie...czyli jakos na grudzien moze kupie...nie, nie kupilem z homologacja...jedynie co mialem to swiatla hehe masz racje ze duzo zachodu nawet bardzo a kasy hmm okolo 500zl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 ty tomasz fajnie ja musze sie wozic moja dt 80/50 a chcialbym miec full crossa tylko nie mam do tego waruków :biggrin: zeby jechac poszalec w lesiemusze ze 3 km przejechac potrasie weic musze miec rejestracje itp :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witson Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Przefajna YZ gratuluje, jakbyś ją kiedyś chciał sprzedać to daj znać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minoo Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Hehehe....stwierdzenie "full cross" przy moim motorze niema sesu :icon_mrgreen::P "pół cross" :icon_mrgreen: hehehe byl juz temat kiedys o "full crossie" i jestem przeciwny temu oznaczeniu :icon_biggrin: jest cross i jest enduro :icon_mrgreen: rozumiem hard czy soft enduro ale cross to cross :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 a kasy hmm okolo 500zl :wink:no to niewiele :bigrazz: e to on juz musiał mieć swiadectwo homologacji chociaz bo tyle prawie to kosztuje sam "pierwszy przegląd" stwierdyający pryzstosowanie pojaydu do drog publicynzch :)no i odeszła Ci droga sparawa jaką jest pradniczka do świateł której crossówki normalnie nie maja. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Tak jak eloelo napisał YZ jak YZ :icon_rolleyes:, rok później już weszło dużo zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Tak jak eloelo napisał YZ jak YZ mrugacz.gif,w tym przypadku lepiej by brzmialo YZ125 jak WR125 . Wg. mnie bardzo ladna fura! Oswietlenie prosto z akumulatora czy masz do niego cewke i regulator napiecia? Szacuneczek ze Ci sie udalo zarejestrowac ja bym nie wiedzial za co sie wogole zabrac zeby zaczac proces rejestracji czegos takiego :)Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minoo Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ! Oswietlenie prosto z akumulatora czy masz do niego cewke i regulator napiecia Jest "pradnica" nie wiem jak sie to fachowo nazywa, jest ona przy silniku, akumulator takze do kierunkowskazow (zalozylem tylko do rejestracji, sa wymagane) oraz klaksona,regulator napiecia jest takze ale on tylko reguluje przesyl pradu :notworthy: prosze o komentarze, typu gdybyscie mieli ten motor co byscie zmienili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja jak bym mial taki motor bym sie wybil na tor albo do lasu i nic nie zmienial ;) I tak wyglada ladnie wiec po co wiecej zmieniac ;D Bierz kask, butki itp i idz polataj :D POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaju3 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) kurcze moglbys troche wiecej jak zarejestrowac crossa?? no chyba ze nie do konca na legalu....czy wystarczy pozakladac swiatla kierunki itp i pojechac na pzreglad??? Edytowane 1 Lutego 2007 przez czaju3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi