mrOOfka Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Kupiłem sobie dziś na urodziny AT RD04 :D:D:D:D i jestem z tego zadowolony jak nie wiem co ;) :biggrin: :icon_evil: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Gratulacje :), ale zapodaj tez foty :wink: Edytowane 29 Stycznia 2007 przez kiki Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrOOfka Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 hmm z miła checia ale nie wiem jak tu wpakować fotkę :wink: :cool: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Gratulacje! Zapodaj foty koniecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrOOfka Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 http://www.bikepics.com/pictures/785841/ torszkę poklikałe i jest :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 http://www.bikepics.com/pictures/785841/ torszkę poklikałe i jest :biggrin: :biggrin: Sprzęt niczego sobie. Gratulacje. PS. Za rok Dakar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrOOfka Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Sprzęt niczego sobie. Gratulacje. PS. Za rok Dakar... :biggrin: palcem po mapie na 100% :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 do któregoś czerwca są zapisy :biggrin: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Teraz tylko kupić kufry i w trasę :icon_twisted: Im dalej tym lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 No w końcu ............dobry wybór. baa powiedziałbym że najlepszy wybór nie ma to jak AT... mam nadzieje że znajomi z forum pomogli www.africatwin.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Tez kiedys miałe kupic africe...Gdzie ja kupiłes(z jakiego miasta) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 EEEEE coś mi się wydaje ze od znajomego z gdańska? hmmm kolegi z gdańska jak to ten to powiem że dobry wybór.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Gratuluje Africzki :clap: Ładny sprzet,na dakar jak znalazł :) Oby długo i bezawaryjnie służyła :icon_exclaim: Pozdrówka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Patrząc na nasze kochane drogi to . hmm.. fakt dakar mamy w polsce... tzn.. może tyle piachu nie ma na drogach, ale dziury , nierówności itp. ,,dogodności" się wszędzie znajda.. a że hmm At z roku 90 .. to nieszkodzi :biggrin: te motocykle sie jakoś ,,inaczej zrobione przez rączki małych japońskich dzieci" :notworthy: No i co najwazniejsze. że sa mało awaryjne. konstrukcja silnika jest hmm no już starszawa..Nie ma zbędnej elektryki ( slinik w Rd 04 od 1990 , jak się nei myle bo wczesniej od 88-89 w Rd 03 był 650 był produkowany bez zmian większych do 2003 .. zmiany były w gażnikach jak się nie myle, pompa paliwa ) Mankamętem może być regulator napięcia, który hmm może ,,piardnąć" w najmniej odpowiednim momęcie.w Rdo4 jest umiszczony pod samą ,,pupa" i zależnie od cięzaru ,,prowadzącego styki mogą się wyginać i pęknąć . ( skrajne przypadki) Siedzenie........ wszyscy wiedzą . cegłaFiltr powietrza. w RD04 jest umieszczony tuż nad tylnim kołem , pomyłka. zwłaszcza jak się śmignie w piasek. w rd07 od 93 - 03 filtr masz już przeniesiony do przodu..Łańcuch ..... a nie wał.60 km. z 750 5 biegówpredkosci przelotowe do 140 wystraczja ( jak dla mnie)waga hmm 230 kg +/- siodło na wysokości 86 cm, lub 88 ? już nie pamietam. także dla wysokiego chłopa..spalanie.. ciężko powiedzieć ... mówia że od 5 literków ( zapewne z wiatrem i 85 km/h) u mnie średnio pali 6-7 .. ale bliżej 7 ....\poazatym masz ,,dzbanek 24 litry" także powinnienes 400km. na dzbanku zrobić.. Powodzenia i pamiętaj.. pierwsza inwestycja .. jaka powinna być to obszyj siedzenie... bo dupsko ci odpadnie po 200 km. hehehe Edytowane 31 Stycznia 2007 przez nowy011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrOOfka Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 tak dokładnie to z Bielska Podlaskiego hehe a z tego co wypiasłeś "nowy011" to racja to wszystko narazie jeszcze pojeżdżę bo popredni właściciel coś tam z siedzonkiem robił jak mi nie będzie pasować wtedy będziemy kombinować poza tym to co mogę powiedzieć :flesje: :) :smile: i czekam aż zejdzie śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi