harbuz Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ja miałem takie założone. Fajnie grały. Polatałem dwa sezony. Bez regulacji. Minusem jest to, że musisz zaopatrzyć się w rurę stalową, bo oryginalne obejmy nie dają rady. Myślę, że czas pracy oceniam na 4 piwka. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł vz800 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 :) Myślę że dźwięk jest idealny..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fcrmtR-c_s4 Tak sie patrze na te wydechy i są białe i ubogie jak ruska wypłata. Reszty sie można domyślić :wink: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeż Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Tak sie patrze na te wydechy i są białe i ubogie jak ruska wypłata. Reszty sie można domyślić :wink: nie no, przecież widać, że są chromowane.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Widać widać, szczególnie w środku. Chyba kogoś kręci spadek mocy i rychły remont silnika. Tak sie często kończą zabawy z wymianą wydechów. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeż Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Widać widać, szczególnie w środku. Chyba kogoś kręci spadek mocy i rychły remont silnika. Tak sie często kończą zabawy z wymianą wydechów. Nawet jak zamiennik dedykowany? Nie zartuj. Jezdza ludzie z pustymi (nie tylko marudy) i jakos nie remontuja silnikow . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Nawet jak zamiennik dedykowany? Nie zartuj. Jezdza ludzie z pustymi (nie tylko marudy) i jakos nie remontuja silnikow . :) Jeż, to co widać na tym filmiku to jest dramat. Nawet jak zestroisz te puste rurki to wydruk z hamowni będzie następnym dramatem. Co do remontów to warsztaty są zawalone robotą o ile kogoś stać na naprawę (kolejny dramat) i jeżeli ktoś w ogóle zakuma, że mu połowa koni uciekła. :wink: Edytowane 7 Czerwca 2012 przez J.Pastor Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeż Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Jeż, to co widać na tym filmiku to jest dramat. Nawet jak zestroisz te puste rurki to wydruk z hamowni będzie następnym dramatem. Co do remontów to warsztaty są zawalone robotą o ile kogoś stać na naprawę (kolejny dramat) i jeżeli ktoś w ogóle zakuma, że mu połowa koni uciekła. :wink: Przeciez to nie hayabusa... nie chodzi chyba o predkosc...spokojnie jedziesz, dudnisz basem i masz wszystko w ...mozna tez jechac spokojnie i brzmieć jak odkurzacz, jak kto woli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazak Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam... moje wolne wydechy w marudzie - uważam, że najlepciejsze... piękny dźwięk :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaku Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Jeż, to co widać na tym filmiku to jest dramat. Nawet jak zestroisz te puste rurki to wydruk z hamowni będzie następnym dramatem. Co do remontów to warsztaty są zawalone robotą o ile kogoś stać na naprawę (kolejny dramat) i jeżeli ktoś w ogóle zakuma, że mu połowa koni uciekła. :wink: Bez przesady, miałem marudę i wyprułem wydechy, została tylko pierwsza przegroda, latałem tak dwa sezony i nic złego się nie działo.Po dwóch sezonach był mierzony na hamowni. Wykres w odnośniku.http://www.fotosik.p...7eac78b058.html a tu zdjęcie wydechówhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ecd3dc722b71006a.html Cytuj VZ800 => ZR-7http://www.forum.zr-7.plhttp://www.bikepics.com/members/ptok/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba05 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) Witam,ja tam swoje wydechy robie od podstaw.koszt samych rur to 150zł + tłumiki koncowe 300zł z HD-ka road kinga z homologacja i atestem. Edytowane 30 Września 2012 przez zaba05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Necy Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Witam . Co myślicie o używanych wydechach dedykowanych do Marudy vz800 firmy Vance & Hines?Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi