Camaross Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Piszcie tu co najbardziej lubicie sluchać gdy jeździcie ..... ..... co was motywuje ..... co was nakręca piszcie po 5 przykladów ..... :banghead: :bigrazz: :crossy: :lapad: :lalag: :lalag: :clap: moja lista ..... 1) Guano Apes - open Your eyes2) AFI - The Boy Who Destroyed The World3) Bad Religion - Punk Rock Song4) NOFX - Stick In My Eye5) Social Distortion- Dont Drag Me Down Edytowane 29 Stycznia 2007 przez Camaross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motard Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 zaraz post pojdzie do kibla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 zaraz post pojdzie do kibla yyy .... a to czemu jeśli można spytać ?? :banghead: :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 No musze przyznac ze jest pare kawałków :bigrazz: heheAle nie słucham w czasie jazdy :crossy:np. Dope - "Die MF die" http://www.youtube.com/watch?v=imUnHTE9Ir0 Kto niezna niech posłucha!!!To odrazu bedzie miał ochgote wskoczyc na moto i polatac jak szaleniec :lapad: :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Piszcie tu co najbardziej lubicie sluchać gdy jeździcie ..... ..... co was motywuje ..... co was nakręca piszcie po 5 przykladów ..... :icon_question: :icon_twisted: :buttrock: :clap: :crossy: :crossy: :crossy:moja lista ..... 1) Guano Apes - open Your eyes2) AFI - The Boy Who Destroyed The World3) Bad Religion - Punk Rock Song4) NOFX - Stick In My Eye5) Social Distortion- Dont Drag Me Downsłuchasz muzyki podczas jazdy?? :wink: http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonsso Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ja slucham dudnienia czterosowa :icon_question: i to mi wystarcza... Swoja droga troche dziwnie katowac uszy muza podczas endurzenia, nie lepiej sluchac spiewu ptakow :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 a bo gość ma w opisie kawe ZX-12r eeeeeeee to tam to faktycznie nie ma czego słuchać <lol> :icon_question: http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 a bo gość ma w opisie kawe ZX-12r eeeeeeee to tam to faktycznie nie ma czego słuchać <lol> :icon_question: :buttrock: :clap: :crossy: :icon_twisted: I pewnie jezdzi lepiej od Ghost Ridera :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ja slucham Artysta: JaInstrument: Yamaha Album: YZSciezka: 125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert11250TT Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ludzie o czym my tu gadamy.....najlepsza muza na ENDURO...to ryk silnika moto....to najbardziej wpada w ucho i to jest zajebista muza POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi