enduromaster Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 hehe moze i racja ale to co zapinka moze nie wytrzymać?(chyba nie odepnie sie) przecież tez sporo motorów ma zapinki gdzieś było napisane że do 70KM można zapinkę, powyżej tej wartości tylko zakuwka , więc sprawdź dokładnie jakie to sprzęty mają zapinki :buttrock: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 dobra już sie nauczyłem WAHACZ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabix Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 dobra już sie nauczyłem WAHACZ :) Podobnie jak ja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Wtrące swoje 0,03 PLN :jeśli kolega Rabix mamożliwość kupienia fabrycznie zakutego łańcucha (czyli wszystkie ogniwa są takie same), do tego nie straszny jest mu demontaż wahacza to dlaczego by nie :) Nawet fabryczna zakuwka ma jednak mniejszą wytrzymałość niż normalne ogniwo zaciśnięte w procesie produkcji (chyba 90% wytrzymałości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi