sszajbuss Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Sluchajcie, sprowadzilem sobie amerykanca... jak wiadomo budzik wykazuje mile tak samo jak predkosciomierz (elektroniczny). Wiecie, a moze ma ktos patent, jak przeprogramowac na km? Toc nie skazujcie mnie na wieczna matematyke i te przeliczenia.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Poszukaj /ja widziałem na allegro/ nakładki na cyferblat czy całe tarcze zegarów na wymianę. Wystarczy dobrać odpowiednią i wymienić. Co zrobić z wyświetlaczem, na pewno przeprogramować, ale nie wiem gdzie można coś takiego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 ja tm wolałem mieć w milach , mniej sięstresowałem widząc mniejsze wartości liczbowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 :icon_biggrin: :biggrin: :biggrin: a ja zaluje ze nie mam w milach tez bym chcial taa na allegro dostaniesz gotowe tarcze do zegarowa przeprogramowac mozesz u jakiegos goscia co ma diagnostyke komputerowa nie wiem czy w twoich okolicach jast jaki gieniusz ale sporobuj pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 a ten moto nie ma jakiś przycisków przy wyświetlaczu? Bo w suzuki da się przez kombinację klawiszy przłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 na pewno ale trzeba znac kombinacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 był już taki temat na forum raz. Dzwonisz do serwisu firmy jakiej masz motocykl(ale do takiego sensownego) , przeprogramowac , to jest jakaś kolejnosc przyciskow, czy cos takiego. już nie pamietam, albo w serwisowce powinno też być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 A co to za motocykl? Napisz dokładniej to postaram się dowiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sszajbuss Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Dzieki wszystkim za podpowiedzi, nakladka nie wiele mi pomoze - predkosciomierz tylko elektroniczny jest. A co to za motocykl? Napisz dokładniej to postaram się dowiedziec.Suzuki GSX-R K2, bede wdzieczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ok - postaram się coś odszukac - dam znac na PW. POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi