arek400 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 mam problem z honda cb 400 nie mam orginalnych tlumikow tylko wczesniejszy wlasciciel zrobil przerobki domowymi sposobami dla mnie kaszana jak nic tlumik wybebeszony po co nie wiem i wlasnie dlaczego tka ciezko wchodzi na obroty tzn do 6 tys ladnie a pozniej stop nie wiem co jest grane prosze o pomoc pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 A to nie ty masz problem z tymi świecami?? Rozwiązanie jednego i drugiego problemu jest wspólne - regulacja gaźnika, lub zapchany filtr lub ............. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Z tym filtrem to może być to. Mało powietrza i temu zalewa świece i za mało powietrza żeby wkręcić się z obrotami. Ja bym szukał na linii gaźnik - filtr powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Popieram przedmówców czyli filtr powietrza & synchra gaźników!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek400 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 a jak myslicie moze to byc takze przestawiony rozrzad ????????pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi