KuBA Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Rama od Kx 125 93' jest inna niż rama kdx 125 93? kupilem amor od kxa i jest o cholere inny niż mam w kdxie, sorry za głupie pytanie ale chce sie upewnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 NA moje oko ten amor nie bedzie pasował do ramy od KDX bo bedzie zbyt gruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 no to jestem w plecy kupe kasy... bo jest za gruby i za krótki a sprzedawca ma mnie w dupie bo sam chcialem od KX'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Bylo sie wczesniej spytac na forum czy bedzie pasowac ja mialem taki amor do KDX ale sprzedałem a właściwie dałem go w wakacje jakiemuś kolesiowi w podobnej sytułacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Szanowny enduroguy powiedzial ze będzie pasowal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) no powinien pasowac :/ jest jeszcze inna kwestia. chodzi o to od jakiego modelu KX pochodzi rama KDX (o ile tak naprawde jest bo juz patrząc z boku mają całkiem inna geometrię) bo mozliwe ze amor ten co kupiłes pochodzi od KX ale juz z inną ramą. I to myślę ze rocznik nie ma nic do rzeczy bo wiem ze np CRM ma rame od CR ale o 5 lat starszej. Czyli prawdopodobnie po skonczeniu produkcji jakiegos tam modelu CR zaczeli na tej "starej" ramie robić CRM i myśle ze bardoz podobnie było w KDX & KXPozatym teraz juz troszke pozno na morały ale nie kuiłbym amora nie mając starego w ręce i nie porównojąc. no chyba ze wysyłkowo. Współczuje Ci.. szkda kasy. Pomyśl moze da sie to jakos poprzerabiać. Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 trudno no, będę sprzedawał, jest w stanie super no ale trudno... jak coś to wiecie, pisać:notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Rama od Kx 125 93' jest inna niż rama kdx 125 93? kupilem amor od kxa i jest o cholere inny niż mam w kdxie, sorry za głupie pytanie ale chce sie upewnić... przy KDX-ie jest amorek ciut szerszy i bedzie ci sie pewno opierał o rame i nie bedzie chciał podejść a to co ci sie stało ze wymieniasz(tamten uszkodzony czy cos innego) a to nie ma nigdzie amorka od KX-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 własnie w od kxa amor jest o wiele za gruby i za krótki do mojego KDX'a, no niestety mój jest juz słaby a regeneracja nie pomaga... http://img266.imageshack.us/my.php?image=161348308zq7.jpg czy to jest amor od KX 125? czy od czego innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Z tego co patrzyłem na Bikepics.com to amor od kx-a 93 powinien miec jeszcze zbiorniczek na gaz. Tak jak np. tu: http://www.bikepics.com/pictures/663348/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 no ale podobno są dwie wersje, jedna z zewnętrznym druga z wbudowanym tak jak w tym co pokazalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Według mnie taki motocykl jak kx to juz nawet te stare miały gazownik, nie spotkałem się z motocyklem crossowym zeby miał gazownik jakiś wewnętrzny, zawsze na zewnątrz są. Ten amortyzator jest chyba osd zupełnie innego motocykl. Byc moze sie mylę, jak tak to poprawcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 czekam na konkrety, bo jezeli jest od innego motoru to trzeba awanturą walnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 mnie też coś nie pasuje z tym amortyzatorem, ma on jakieś regulacje ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) smiech na sali. dales ciala - kupiles amortyzator prawdopodobnie od SLR'y i jeszcze masz pretensje ze ja mowilem ze od KX'a pasuje. Na Twoim miejscu zapi*rdolilbym sprzedajacego i byl bardziej uwazny nastepnym razem, bo wartosc tego amortyatora nie przekracza 40zlpzdr PS. http://allegro.pl/item148055905__uszkodzon...a_slr_650_.html <--- masz tu swoj amor od KX'a :crossy: . Sam fakt ze jest wyprodukowany przez firme "showa" swiadczy o tym ze nie jest od kawy (tam byly kayaby) Edytowane 27 Stycznia 2007 przez enduroguy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi