ukasz Opublikowano 29 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2003 Rozmawiałem właśnie na gg z Marianem w sprawie jakiegoś wypadu i postanowiliśmy w pierwszej połowie sierpnia jechac na mazury (jako że nikt z nas jeszcze nie widział tego kawałka kraju :oops: :oops: :oops: ). Tak wiec poszukiwana jest ekipa gotowa wybrać się w tamte strony - termin, jak już napisałem, jakoś w pierwszej połowie sierpnia, reszta szczegułów do dogrania. Maszyny - jak na razie są dwie MZtki, więc prędkości przelotowe raczej powolne. No, chyba że zbierze się dużo osób to możnaby sie na dwie grupy podzielić :D Będzie fajnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 Piszcie, gdzie będziecie. Ja co weekend jestem na Poj. Suwalskim. Możnaby się zgrać.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 Napiszemy jak tylko coś będziemy wiedzieć , narazie nie mamy konkretnych jeszcze planów dokładnie gdzie i kiedy - wszystko jest do ustalenia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 No to moze i do mnie wpadniecie?? Ja raczej narazie nigdzie sie nie wybieram bo moto remontuje ale jakby co to moze zdążę poskładać silnik do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenes Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Piszcie' date=' gdzie będziecie. Ja co weekend jestem na Poj. Suwalskim. Możnaby się zgrać.PZDR[/quote']Może poleciłbyś miejsca które warto zobaczyć na Mazurach, bo właśnie się wybieram w tamte rejony. Mile widziane różne opinie, tylko sprawa pilna, bo tylko jeszcze jutro bede widział kompa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi