leonstar Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Intuicja i 6 zmysł , od urodzenia wiedział co dobre :flesje: jak w reklamie. A tak poza tym to pamiętając swoja jawę, tam też wiele rzeczy naprawiałem "na rubina". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Ale bardzo mnie zastanawia jak wymysliłeś to zeby pukac młotkiem w gaznik?? :) No wlasnie nie wiem jak to przyszlo, ale to byla chyba moja pierwsza (trafna) mysl :biggrin: Problem chyba powoli sie rozwiazuje, bo jest mi juz coraz latwiej zapalac Jawe na zimnym, ale nie do konca. Mam nadziej,ze po zimie juz bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Jak jest w tym gazniku zbudowane ssanie, tzn. czy wlaczenie ssania opuszcza dodatkowa przeslone powietrza czy otwiera dodatkowa dysze paliwa ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Adam M Otwiera dodatkowa dysze paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 A co do pływaka to zamiast go podginać to idz do sklepu kup nowy za te 8zł a nie bedziesz mial problemow "czy dobrze podgiąłem?" :icon_eek:Żbiku, przy jakości rzemieślniczych części to właśnie po kupieniu nowego często masz problem "czy dobrze podgiąłem?".W swojej Jawce 50 zmieniałem w gaźniku pływak, bolec i blaszkę zamykającą zaworek iglicowy. Na 8 pływaków na stanie sklepu na bolec wchodziły 2. Blaszka firmowo była wygięta tak, że zaworek iglicowy nie miał szans się otworzyć. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi