inter Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witajcie.A ja mam troche odmienne pytanie, aczkolwiek związane z oklejaniem motocykla.Mianowicie moja zakupiona kawa GPZ jest oszpecona prowizorką.Mianowicie w miejscu, gdzie powinien być oryginalnie "pasek" czerwonego lakieru:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/02/Kawasaki_GPZ_500_S.jpg/350px-Kawasaki_GPZ_500_S.jpgpoprzedni właściciel nakleił pasek folii. Nie byłoby w tym kłopotu, gdyby zrobił to w jednym kawałku, symetrycznie i bez łączeń. Chcę zedrzeć tą folię i nakleić nową, jednolitą i symetryczną, by to jakoś wyglądało.Czy taka, jedna z tańszych folii się nada?http://allegro.pl/folia-samoprzylepna-ploterowa-oracal-reklama-50cm-i2178837996.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Trochę się kiedyś bawilem folią najczęściej przy produkcji reklam i musisz się liczyć z tym ze jeśli folią będzie kiepskiej jakości to raz ze ci się odbarwi a dwa niestety jak dostanie temperatury zacznie się kurczyc ,jeśli naklejisz cienki pasek to może wytrzyma a pozatym koszta są małe więc warto spróbować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 polecam filmy na youtube z tematem HYDROGRAFIKA - efekt powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikoo Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 najlepiej do takiego czegoś jest folia wylewana, a zresztą teraz są folie kanalikowe i bąble się nierobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Hydrografika to świetna sprawa, o wiele lepsza niż oklejanie folią. Ja akurat oklejałem folią "carbon" zadupek i wyszło ładnie - tylko że naklejenie tego tak idealnie to ciężka sprawa. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikoo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 opalarka w rękę i wiekszość kształtów wyjdzie bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi