Gość joserodo Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 Podobny problem mam w Jawce też się dusi gdy na trójce dodam troche więcej gazu. A wysokich obrotów to nie ma jusz na dwójce nawet sprawdzałem juz wszystko i chyba sie poddam. Może to efekt tego że moto jest ciągle na dotarciu - sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masło Opublikowano 14 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2003 zdejmij rure nalej do niej bezzynu o podpal mozliwe że masz zapchany układ wydechowy a co do paliwa to też tak miałem po pierwszycyh jazdach lecz z biegiem czasu sie to zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 14 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2003 a ja ci juz kolejny raz mówie zebyś sobie cofnoł zapłon :D czyli poluzował dwie srubki i obrucił w lewo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwoździu Opublikowano 17 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2003 WitamWidze ze temat od kilku miesiecy nie ruszany, ale moze ktos tu jeszcze wpadnie? Objaw czarnej swiecy i oleju z wydechu mialem w swoim Ogarku. Powod byl taki ze polecial simering na wale i silnik ssal olej ze skrzyni :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 17 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2003 WitamWidze ze temat od kilku miesiecy nie ruszany' date=' ale moze ktos tu jeszcze wpadnie? Objaw czarnej swiecy i oleju z wydechu mialem w swoim Ogarku. Powod byl taki ze polecial simering na wale i silnik ssal olej ze skrzyni :notworthy:[/quote']ale wtedy masz siwy dym za soba :lol: i jak lejesz do skrzyni olej hipol to wali cebula :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reset® Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 No ja też mam takie głupie pytanie moze ty jezdzisz na właczonym saniu. Wueski miały ze musi byc na dół zaciagniete. Nie jednego to już zmyliło :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 Czolem! Nie, ssanie jest wylaczone.Teraz motor jest juz zakopany na zime, ale generalnie wiem jakie beda moje pierwsze kroki w celu poprawy jego osiagow jak go wygrzebie.Rozmawialem z kilkoma WSKowcami i doszedlem do wniosku, ze to na 99% bedzie wina tej mojej glowicy, ktora jest lekko nieszczelna. Niby cisnienie jest, a jednak gdzies tam podczas jazdy wybija mieszanke...Mam aluminiowa podkladke pod glowice. Zaloze ja jak bede mial chwile i mocno dokrece na srubach. Moze faktycznie to jest powodem. W koncu bez kompresji nie mozna jezdzic :banghead:.Tylko dlaczego mi tam puszcza? Przeciez te silniki byly tak skonstruowane, zeby wlasnie nie trzeba bylo uszczelniac niczym glowicy :?.Nic, zobaczymy co to da. Tylko jeszcze nie wiem kiedy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi