YARECK Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Pojutrze koniec aukcji. Zostało 6 kalendarzy czyli jak pójdą po 10 zł to będzie wejście do Nieborowa dla 10 dzieci. ZAPRASZAM NA AUKCJĘ - patrz sygnatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Niedawno dzwoniłem do Leśniczego i pokój dla siebie i plecaczka zaklepałem na cały weekend :banghead:Teraz pozostaje odliczać czas :biggrin: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Bardzo się cieszę, choć szczerze powiem, że w piątek będę z dziećmi w momencie przyjazdu a później dopiero wieczorem bo muszę wyrwać się do Wawy. W niedzielę natomiast uszę reniutko wybyć też do Wawy bo mam pokaz dyplomowy na studiach i po prostu musze na nim być bo nie zaliczę podyplomówki.Tak czy siak bardzo się cieszę na nasze spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 ja jak coś to sie pisze na tą imprezę .oczywiście coś się dorzucę !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Czy ktoś już może na 100% powiedzieć, że bedzie wBolimowie na pikniku w sobotę?Mam pewne obawy że obiecane dzieciom odwiedziny motocyklistów i ewentualne wożenie spalą na panewce. P.S. Posiada ktos wiedzę na temat tego jaka pogoda jest zapowiadana na najbliższy weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 witam. Onet, z ktorego ja zawsze korzystam i raczej sporadycznie sie zadarza zeby ich przepowiednie odbiegaly od prawdy mówi nam dokladnie to: http://pogoda.onet.pl/0,200,38,miasto.html czyli w sobote bedzie lekki deszcz :/ mi by to wcale nie przeszkadzalo, mysle ze innym uzytkownikom jednosladow tez, mowie o tych, ktorzy na prawde chcieli tam pojechac. co do mnie to jezeli sytuacja nadal sie pbedzie przedstawaila tak jak obecnie, to z mojego wyjazdu nici :/ nawalil mi modul zaplonowy, szukam, szukam i znalezc nie moge... Damiano 20_13 sprzedal moto a wiem ze ma za duzo oleju w glowie zeby na GPZ`tce bez prawka jechac taki kawal drogi. moja obecnosc jest wiec 3 do 4 ze jednak nie pojade, chociaz staram sie jak tylko moge. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 ja mogę jechać jak coś to cię magneto na swój moto wezmę jeżeli mocno chcesz jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Czy ktoś już może na 100% powiedzieć, że bedzie wBolimowie na pikniku w sobotę?Na 100% w sobotę przyjadę z plecaczkiem. Jeszcze tylko dokładnie nie wiem czy będę sobota-niedziela czy piątek-niedziela. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) No to z tego co widze to trzy maszyny bedą plus moja. Dołączy ktoś jeszcze? Z tego co wiem to Tita nawiązuje kontakt z Knight Riders bo obiecali przyjechać jak rozmawiałem z ich Prezydentem Krzysztofem. Plan wstepny na sobotę jest taki, żeby od rana dzieci miały strzelanie do tarcz z markera paintballowego (niestety normalnego paint balla nie będzie), wożenie autami terenowymi z Autotrapera, koniki i pokaz pszczelarski, a wożenie na dwóch kółkach po południu. Chyba że ktoś ma inny pomysł? Edytowane 13 Czerwca 2007 przez YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 taaa obiecanki-macanki... termin im nie pasuje, powiedzieli ze innego dnia i w Łodzi nie ma sprawy, ale do Bolimowa jakos chlopakom nie po drodzeKiepsko to widze Jarku :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Z łódzkiej grupy więcej chętnych nie ma? Tyle osób tutaj na forum działa, to może chociaż na sobotę paru da się namówić? Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Z łódzkiej grupy więcej chętnych nie ma? Tyle osób tutaj na forum działa, to może chociaż na sobotę paru da się namówić? spotykamy sie dzis w Ironie, mysle ze jest szansa na 3-4 motocykle jesli wybierze sie Wiola z rodzina i Edison. Ale to nadal za malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ano cosik malutko. Mnie w Ironie raczej nie będzie tylko będę o 19 na placu. Sory ale mam pracę dyplomową do napisania do piątku. Poza tym ja jadę choćby skały ... bo bede am m.in. w roli opiekuna, a reszta domówienia się o której, ile osób i czym należy do Was.Nie ukrywam że dzieciaki trochę pewnie będą zawiedzione liczbą motocykli jak przypomną sobie imprezkę z Grotnik z września 2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Postaram się kumpla namówić. Jak będzie miał wolny czas to na pewno chętnie wpadnie. Zawsze to będzie jeden więcej. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 kurde mało nas może jeszcze damiano 2013 by sie dal namówić :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi