dlamichala Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Przepraszam że odpowiem za Tomka. Nawet dzisiaj rozmawialismy o naszym nowym projekcie, i to wszystko o czym piszesz będzie. Na razie bardzo dużo ćwiczyliśmy, żeby jakość szkoleń była jak najlepsza, strona powstawała w nocy z perypetiami, ale bedzie dobrze.Teraz spadł śnieg i mamy więcej czasu. Pozdrawiam... Cieszę sie więc, że miałem podobny pomysł. A tak na marginesie, to jak będzie z praktyką na kursie na kat. A? Chciałem się jakoś w lutym zapisać, bo mówili, że zimę odwołano w tym roku, a tu patrz.... PozdrawiamMZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Bardzo sensowny pomysł, Tomku.Cieszę się, że powstała alternatywa dla Suzuki Moto Szkoły. Nie byłem w SMS, ale już wiem, że wolę u Was, bo znam wasze podejście do tematu szkolenia i szczere zaangażowanie, no i w ogóle zawsze fajnie tam być u Was na placu;) W zeszłym roku skończyłem sezon już w sierpniu i muszę się do was zapisać na doszkalanie pozimowe zanim zaliczę pierwszą wiosenną glebę. TFU, TFU!!Melduje, że posłałem zgłoszeniowego maila i do Marka.Pozdrawiam,Absolwent Prestiżowej Szkoły Nauki Jazdy Na Motocyklach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Witam. Pomysl pierwsza klasa. :clap: Wiem bo sam przesiadlem sie z wiejskich sprzetow na "japonie" i przydaloby sie poprawic to i owo w technice jazdy. :icon_mrgreen: Latam moja "niebieska slicznotka" od dwuch lat, srednio robie okolo 5 tysi na sezon ale wlazlem na nia z poczciwego :clap: "Janka" i napewno przydaloby sie wiecej wiedzy, jak radzic sobie z taka "bestia" :icon_mrgreen: Niestety Wa-wa jest daleko wiec pomyslec byloby trzeba nad gostkami, ktorzy maja troche daleko ( np. szkolenie z noclegiem od piatku do niedzieli). :clap: Pozdrawiam. :clap: :crossy: Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Witam. Pomysl pierwsza klasa. :clap: Wiem bo sam przesiadlem sie z wiejskich sprzetow na "japonie" i przydaloby sie poprawic to i owo w technice jazdy. :icon_mrgreen: Latam moja "niebieska slicznotka" od dwuch lat, srednio robie okolo 5 tysi na sezon ale wlazlem na nia z poczciwego :clap: "Janka" i napewno przydaloby sie wiecej wiedzy, jak radzic sobie z taka "bestia" :icon_mrgreen: Niestety Wa-wa jest daleko wiec pomyslec byloby trzeba nad gostkami, ktorzy maja troche daleko ( np. szkolenie z noclegiem od piatku do niedzieli). :clap: Pozdrawiam. :clap: :crossy:Myślimy i o tym. Powiem więcej nawet myślimy o treningach wyjazdowych, ale na początku musimy zrobić pare szkoleń na miejscu. Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 myslcie intensywnie o treningach wyjazdowych, bo to potencjalnie nowa grupa docelowa, pieniadz lezacy na ulicy, a w zasadzie siedzacy na moto :banghead: pisze to tylko po to zeby Was zachecic, jak sie tylko cos pojawi we wrocku lub okolicach bielska to jetem na 100%, bardzo mi na czyms takim zalezy! Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 myslcie intensywnie o treningach wyjazdowych, bo to potencjalnie nowa grupa docelowa, pieniadz lezacy na ulicy, a w zasadzie siedzacy na moto :banghead: pisze to tylko po to zeby Was zachecic, jak sie tylko cos pojawi we wrocku lub okolicach bielska to jetem na 100%, bardzo mi na czyms takim zalezy! To mam prośbę wejdż na strone i napisz sugestie że jesteś zainteresowany taką formą treningu.Na początku chcemy zrobić pare kursów w Wawie, bo będziemy mieli taki pojazd z rolkami i dwiema kierownicami na którym poćwiczymy hamowania z uślizgiem przodu i inne sztuki.Potem pomyślimy jak zrobić całą logistyke wyjazdową.. Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Pomysł trafiony w "10" :buttrock: . Znaleźliście całkiem sporą niszę, gratulacje :notworthy: .Czekam niecierpliwie na ankietę na waszej stronie bo na razie trudno mi w róznych miejscach odpowiadać na pytania podane w jeszcze innych miejscach :). Myślę, że przedstawiony pomysł i program łykendowej sesji jest ok. Wstęp słowno-muzyczny a później praktyka w podgrupach powinny się sprawdzić. Oczywiście przy podziale na grupy pod względem zainteresowań i doświadczenia. Taki spęd będzie miał zarazem aspekt towarzyski :notworthy: (mineralną, oczywiście).Obiecująco zapowiada się nauka trenowania tzn. mimowolne albo i zamierzone ćwiczenie przy każdej okazji, bez presji instruktora na plecach :).Czekam na dalszy rozwój wypadków.Gdybyście szukali świeżaków do grupy eksperymentalnej ... :Ppzdr PS. Fajna jest nowa szata waszej strony. Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturXJ Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Odzew jest wyraźny i bardzo mnie to cieszy. Hmm. A spodziewałeś się czegoś innego? Od dłuższego czasu wszyscy czekali na takie przedsięwzięcie. Jest jeszcze kwestia czasu. Waszego. Pozdrawiam Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Gadaj Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam po długiej nieobecności :clap: W odpowiedzi na pytania absolwentów, postanowiłem zrobić małą reformę rolną w naszej szkole (efekty widać na stronie www.pro-motor.pl) i rozszerzyc program szkoleń.Z Konikiem obalilismy dużo piwa Karmi (Kulik nauczył nas to pić...) o doszliśmy do wniosku, że wiele rzeczy robimy tak samo, lecz inaczej nazywamy. Zanim się okazało, że mowa o tym samym, że przeciwskret i wahnięcie to to samo, przegazówka i międzygaz także, rozmowy były zawzięte lecz owocne. Wnioski nasunęły sie same, że trzeba usystematyzować szkolenie kursantów i doszkalanie kierowców, zebrać wiedzę do kupy, ustalić plan działania, przekonac Kulika że gadulstwo nie jest cnotą, a potem rozpoczynac szkolenie z nową jakością. Ponieważ na razie leży śnieg, trwa przekonywanie Kulika...Co do strony, to walczymy jeszcze z redagowaniem tekstów, bo niewielki chaos się wdał, lecz już niedługo będzie cacy. Ten się nie myli, kto nic nie robi. Choć Konik twierdzi, że robi i też się nie myli... Buziaki dla moich wszystkich kursantek :clap: Ocean Spokojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam po długiej nieobecności :clap: W odpowiedzi na pytania absolwentów, postanowiłem zrobić małą reformę rolną w naszej szkole (efekty widać na stronie www.pro-motor.pl) i rozszerzyc program szkoleń.Z Konikiem obalilismy dużo piwa Karmi (Kulik nauczył nas to pić...) o doszliśmy do wniosku, że wiele rzeczy robimy tak samo, lecz inaczej nazywamy. Zanim się okazało, że mowa o tym samym, że przeciwskret i wahnięcie to to samo, przegazówka i międzygaz także, rozmowy były zawzięte lecz owocne. Wnioski nasunęły sie same, że trzeba usystematyzować szkolenie kursantów i doszkalanie kierowców, zebrać wiedzę do kupy, ustalić plan działania, przekonac Kulika że gadulstwo nie jest cnotą, a potem rozpoczynac szkolenie z nową jakością. Ponieważ na razie leży śnieg, trwa przekonywanie Kulika...Co do strony, to walczymy jeszcze z redagowaniem tekstów, bo niewielki chaos się wdał, lecz już niedługo będzie cacy. Ten się nie myli, kto nic nie robi. Choć Konik twierdzi, że robi i też się nie myli... Buziaki dla moich wszystkich kursantek :clap: Ocean Spokojny. To napisał Piotr Gadaj "Szefo ośrodka".... Pozdrawiamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Jako były kursant dodałem swoje 5 groszy na wskazany adres. Pomysł rewelacyjny. Brawo dla Piotra i Tomka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Również uważam, że pomysł jest świetny :) Wysłałem parę słów do Tomka mailem, mam nadzieję, że dotarł :)W każdym razie zgłaszam się jako kolejny były kursant :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Również uważam, że pomysł jest świetny :bigrazz: Wysłałem parę słów do Tomka mailem, mam nadzieję, że dotarł :bigrazz:W każdym razie zgłaszam się jako kolejny były kursant :notworthy:Dziękujemy wam za odzew, wszystkie maile zbieramy, czytamy i wyciągamy wnioski.Program stacjonarny w warszawie i programy wyjazdowe są już prawie gotowe, cały czas ćwiczymy i budujemy ciekawy pojazd 2 kołowy do ćwiczeń. Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 (...) budujemy ciekawy pojazd 2 kołowy do ćwiczeń (...) :notworthy: I całą tajemnicę, że budujemy motocyklosamolot, diabli wzięli...Słuchajcie Konik :D Jak jeszcze wykablujecie, że będzie nauka blokowania przedniego koła i ratowania się przed upadkiem z tego tytułu, to Wam nawet ten czarny pas nie pomoże... kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 :notworthy: I całą tajemnicę, że budujemy motocyklosamolot, diabli wzięli...Słuchajcie Konik :D Jak jeszcze wykablujecie, że będzie nauka blokowania przedniego koła i ratowania się przed upadkiem z tego tytułu, to Wam nawet ten czarny pas nie pomoże...I tak już zainteresowani wiedzą, bo odpisuje im na privy a i w innych wątkach już poszło. Pozdrowienia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi