Skocz do zawartości

Zapraszam na doszkalanie - rozszerzamy ofertę.

Tomek Kulik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam że odpowiem za Tomka. Nawet dzisiaj rozmawialismy o naszym nowym projekcie, i to wszystko o czym piszesz będzie. Na razie bardzo dużo ćwiczyliśmy, żeby jakość szkoleń była jak najlepsza, strona powstawała w nocy z perypetiami, ale bedzie dobrze.

Teraz spadł śnieg i mamy więcej czasu.

Pozdrawiam...

Cieszę sie więc, że miałem podobny pomysł.

A tak na marginesie, to jak będzie z praktyką na kursie na kat. A? Chciałem się jakoś w lutym zapisać, bo mówili, że zimę odwołano w tym roku, a tu patrz....

Pozdrawiam

MZ

icon3.png

Bardzo sensowny pomysł, Tomku.

Cieszę się, że powstała alternatywa dla Suzuki Moto Szkoły. Nie byłem w SMS, ale już wiem, że wolę u Was, bo znam wasze podejście do tematu szkolenia i szczere zaangażowanie, no i w ogóle zawsze fajnie tam być u Was na placu;) W zeszłym roku skończyłem sezon już w sierpniu i muszę się do was zapisać na doszkalanie pozimowe zanim zaliczę pierwszą wiosenną glebę. TFU, TFU!!

Melduje, że posłałem zgłoszeniowego maila i do Marka.

Pozdrawiam,

Absolwent Prestiżowej Szkoły Nauki Jazdy Na Motocyklach

Witam.

Pomysl pierwsza klasa. :clap: Wiem bo sam przesiadlem sie z wiejskich sprzetow na "japonie" i przydaloby sie poprawic to i owo w technice jazdy. :icon_mrgreen:

Latam moja "niebieska slicznotka" od dwuch lat, srednio robie okolo 5 tysi na sezon ale wlazlem na nia z poczciwego :clap: "Janka" i napewno przydaloby sie wiecej wiedzy, jak radzic sobie z taka "bestia" :icon_mrgreen:

Niestety Wa-wa jest daleko wiec pomyslec byloby trzeba nad gostkami, ktorzy maja troche daleko ( np. szkolenie z noclegiem od piatku do niedzieli). :clap:

Pozdrawiam.

:clap: :crossy:

81620200.jpg

Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...

... aż ciężko ich wyprzedzić!!!

Witam.

Pomysl pierwsza klasa. :clap: Wiem bo sam przesiadlem sie z wiejskich sprzetow na "japonie" i przydaloby sie poprawic to i owo w technice jazdy. :icon_mrgreen:

Latam moja "niebieska slicznotka" od dwuch lat, srednio robie okolo 5 tysi na sezon ale wlazlem na nia z poczciwego :clap: "Janka" i napewno przydaloby sie wiecej wiedzy, jak radzic sobie z taka "bestia" :icon_mrgreen:

Niestety Wa-wa jest daleko wiec pomyslec byloby trzeba nad gostkami, ktorzy maja troche daleko ( np. szkolenie z noclegiem od piatku do niedzieli). :clap:

Pozdrawiam.

:clap: :crossy:

Myślimy i o tym. Powiem więcej nawet myślimy o treningach wyjazdowych, ale na początku musimy zrobić pare szkoleń na miejscu.

Pozdrawiam...

myslcie intensywnie o treningach wyjazdowych, bo to potencjalnie nowa grupa docelowa, pieniadz lezacy na ulicy, a w zasadzie siedzacy na moto :banghead:

pisze to tylko po to zeby Was zachecic, jak sie tylko cos pojawi we wrocku lub okolicach bielska to jetem na 100%, bardzo mi na czyms takim zalezy!

myslcie intensywnie o treningach wyjazdowych, bo to potencjalnie nowa grupa docelowa, pieniadz lezacy na ulicy, a w zasadzie siedzacy na moto :banghead:

pisze to tylko po to zeby Was zachecic, jak sie tylko cos pojawi we wrocku lub okolicach bielska to jetem na 100%, bardzo mi na czyms takim zalezy!

To mam prośbę wejdż na strone i napisz sugestie że jesteś zainteresowany taką formą treningu.

Na początku chcemy zrobić pare kursów w Wawie, bo będziemy mieli taki pojazd z rolkami i dwiema kierownicami na którym poćwiczymy hamowania z uślizgiem przodu i inne sztuki.

Potem pomyślimy jak zrobić całą logistyke wyjazdową..

Pozdrawiam...

Pomysł trafiony w "10" :buttrock: . Znaleźliście całkiem sporą niszę, gratulacje :notworthy: .

Czekam niecierpliwie na ankietę na waszej stronie bo na razie trudno mi w róznych miejscach odpowiadać na pytania podane w jeszcze innych miejscach :).

Myślę, że przedstawiony pomysł i program łykendowej sesji jest ok. Wstęp słowno-muzyczny a później praktyka w podgrupach powinny się sprawdzić. Oczywiście przy podziale na grupy pod względem zainteresowań i doświadczenia. Taki spęd będzie miał zarazem aspekt towarzyski :notworthy: (mineralną, oczywiście).

Obiecująco zapowiada się nauka trenowania tzn. mimowolne albo i zamierzone ćwiczenie przy każdej okazji, bez presji instruktora na plecach :).

Czekam na dalszy rozwój wypadków.

Gdybyście szukali świeżaków do grupy eksperymentalnej ... :P

pzdr

PS. Fajna jest nowa szata waszej strony.

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.

Witam po długiej nieobecności :clap:

W odpowiedzi na pytania absolwentów, postanowiłem zrobić małą reformę rolną w naszej szkole (efekty widać na stronie www.pro-motor.pl) i rozszerzyc program szkoleń.

Z Konikiem obalilismy dużo piwa Karmi (Kulik nauczył nas to pić...) o doszliśmy do wniosku, że wiele rzeczy robimy tak samo, lecz inaczej nazywamy. Zanim się okazało, że mowa o tym samym, że przeciwskret i wahnięcie to to samo, przegazówka i międzygaz także, rozmowy były zawzięte lecz owocne.

Wnioski nasunęły sie same, że trzeba usystematyzować szkolenie kursantów i doszkalanie kierowców, zebrać wiedzę do kupy, ustalić plan działania, przekonac Kulika że gadulstwo nie jest cnotą, a potem rozpoczynac szkolenie z nową jakością. Ponieważ na razie leży śnieg, trwa przekonywanie Kulika...

Co do strony, to walczymy jeszcze z redagowaniem tekstów, bo niewielki chaos się wdał, lecz już niedługo będzie cacy. Ten się nie myli, kto nic nie robi. Choć Konik twierdzi, że robi i też się nie myli...

Buziaki dla moich wszystkich kursantek :clap:

Ocean Spokojny.

Witam po długiej nieobecności :clap:

W odpowiedzi na pytania absolwentów, postanowiłem zrobić małą reformę rolną w naszej szkole (efekty widać na stronie www.pro-motor.pl) i rozszerzyc program szkoleń.

Z Konikiem obalilismy dużo piwa Karmi (Kulik nauczył nas to pić...) o doszliśmy do wniosku, że wiele rzeczy robimy tak samo, lecz inaczej nazywamy. Zanim się okazało, że mowa o tym samym, że przeciwskret i wahnięcie to to samo, przegazówka i międzygaz także, rozmowy były zawzięte lecz owocne.

Wnioski nasunęły sie same, że trzeba usystematyzować szkolenie kursantów i doszkalanie kierowców, zebrać wiedzę do kupy, ustalić plan działania, przekonac Kulika że gadulstwo nie jest cnotą, a potem rozpoczynac szkolenie z nową jakością. Ponieważ na razie leży śnieg, trwa przekonywanie Kulika...

Co do strony, to walczymy jeszcze z redagowaniem tekstów, bo niewielki chaos się wdał, lecz już niedługo będzie cacy. Ten się nie myli, kto nic nie robi. Choć Konik twierdzi, że robi i też się nie myli...

Buziaki dla moich wszystkich kursantek :clap:

Ocean Spokojny.

To napisał Piotr Gadaj "Szefo ośrodka"....

Pozdrawiamy...

Również uważam, że pomysł jest świetny :bigrazz:

Wysłałem parę słów do Tomka mailem, mam nadzieję, że dotarł :bigrazz:

W każdym razie zgłaszam się jako kolejny były kursant :notworthy:

Dziękujemy wam za odzew, wszystkie maile zbieramy, czytamy i wyciągamy wnioski.

Program stacjonarny w warszawie i programy wyjazdowe są już prawie gotowe, cały czas ćwiczymy i budujemy ciekawy pojazd 2 kołowy do ćwiczeń.

Pozdrawiam...

(...) budujemy ciekawy pojazd 2 kołowy do ćwiczeń (...)

:notworthy: I całą tajemnicę, że budujemy motocyklosamolot, diabli wzięli...

Słuchajcie Konik :D Jak jeszcze wykablujecie, że będzie nauka blokowania przedniego koła i ratowania się przed upadkiem z tego tytułu, to Wam nawet ten czarny pas nie pomoże...

kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKO

Uwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy:

• teoria: Mokotów-Służew
  • praktyka: Ursus

:notworthy: I całą tajemnicę, że budujemy motocyklosamolot, diabli wzięli...

Słuchajcie Konik :D Jak jeszcze wykablujecie, że będzie nauka blokowania przedniego koła i ratowania się przed upadkiem z tego tytułu, to Wam nawet ten czarny pas nie pomoże...

I tak już zainteresowani wiedzą, bo odpisuje im na privy a i w innych wątkach już poszło.

Pozdrowienia..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...