Vizka Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Dla wszystkich zagubionych, zbłąkanych i nieświadomych: Moto-babskie-spotkanie odbędzie się 3 marca 2007 w centrum Szczecina!!! Rezerwujcie ten sobotni wieczór na tańce, hulanki, swawole lub spokojne rozmowy nad kufelkiem - co kto woli Moto-kobietki z całej Polski - przybywajcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) O spaniu już rozmawiałyśmy na ostatnim naszym spotkaniu i raczej nie oddamy was do hoteliku-tylko w naszych domkach coś sie pokombinuje-będzie ciekawiej:) ...ciekawiej.... :icon_evil: ale bac sie nie musimy czy cUs ?? ;) :cool: Edytowane 29 Stycznia 2007 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Monia - u nas nie ma stracha :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Monia - u nas nie ma stracha :banghead: Ale mamy za to nie jednego Stacha, a jak wiadomo Stach ma wielkie oczy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprezyna Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Dla wszystkich zagubionych, zbłąkanych i nieświadomych: Moto-babskie-spotkanie odbędzie się 3 marca 2007 w centrum Szczecina!!! Rezerwujcie ten sobotni wieczór na tańce, hulanki, swawole lub spokojne rozmowy nad kufelkiem - co kto woli Moto-kobietki z całej Polski - przybywajcie!!! szkoda ze tak daleko :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Daleko?!?!? No wiesz, mi się zdarza na balety do Białegostoku jechać :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 szkoda ze tak daleko :icon_question: Jak wsiądziesz w ciapąg w piatek na wieczór to sobota rano jesteś u nas:)Pewnie sztudientka jesteś, to w poniedziałek jak wrócisz na uczelnie nic sie złego nie stanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprezyna Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 jestem studentka ale zaoczna hehe i jeszcze nie mam planu na marzec. cos pokombinuje. a ile Was bedzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ile bedzie bab :icon_mrgreen: ze Szczecina to nie wiem ale z Poznania na pewno 4 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ile bedzie bab :icon_mrgreen: ze Szczecina to nie wiem ale z Poznania na pewno 4 :notworthy: Madzik, czy mnie też liczyłaś w grupie 4 pewniaków?Jesli nie to mnie dopisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Nas ze Szczecina to będzie pewnie gromadka :biggrin: Mam nadzieję że będę miała wolne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Madzik, czy mnie też liczyłaś w grupie 4 pewniaków?Jesli nie to mnie dopisz Jasne ze z Toba :biggrin: Ty ,Monia,Celina i Ja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 No No Tylko trochę czasu mnie nie było i proszę. Na samą myśl,że znowu mozna bedzie zobaczyć Wasze gębusie to radość w sercu.Jak tylko mój Pan i Władca mnie póści zawitam 3 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 No No Tylko trochę czasu mnie nie było i proszę. Na samą myśl,że znowu mozna bedzie zobaczyć Wasze gębusie to radość w sercu.Jak tylko mój Pan i Władca mnie póści zawitam 3 marca. A co on ma do gadania :D :D ,wyznacz mu punkty do zrealizowania ,czyli pranie gotowanie i sprzatanie,poza tym pomoc dzieciom w lekcjach.... :D ,a sama wsiadaj w cokolwiek i 3-ciego robimy dobra impreze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 I widzicie jakie życie może być proste!!! :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi