Gitta Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Madzik a ty cos taka świadoma?Baba Jaga ma swoje sposoby rozdawania kart:)Dziewuchy ja by coś to Carioka i ja dla was miejsce w domu na kimanie przygotujemy,wiec pamiętajcie o tym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 No kurcze, trochę tu nie zaglądałam i przegapiłabym !Oczywiście, ja tez się piszę ! Miło będzie zobaczyć znowu Wasze mordki :buttrock:No i teraz, to już mogę bawic się jak nalezy :biggrin:Do zobaczenia 3 marca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Czyli jest nas juz 5 z Poznania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Wow to przebijecie ilością osób ostatnie spotkanie w pyrlandii:) Zosia jesteś hardcorowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Możliwe, że będą kolejne 2 lafiryndy Namawiam moją siostrę ( ale z nią to nigdy nic nie wiadomo ) i może pojedzie jeszcze jedna fajna laska Aśka, nie była ostatnio na spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Może zrobimy wesoły autobus ? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Może zrobimy wesoły autobus ? :) :crossy: a co. Zobaczymy w ile w końcu pojedziemy.Madzik a Monia jakie macie plany co do podróży, jaki środek lokomocji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 :P a co. Zobaczymy w ile w końcu pojedziemy.Madzik a Monia jakie macie plany co do podróży, jaki środek lokomocji? Chcemy jechac fura, ale dzisiaj zrobilam jej maly "umfahl"... :D czy jak to sie mowi i musi sie troche naprawic.... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Monia, co sie stało??? Mam nadzieję, że nic poważnego?! Wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Monia, co sie stało??? Mam nadzieję, że nic poważnego?! Wszystko ok? Echhh, ciesze sie nia dopiero od miesiaca, a dzisiaj zgapilam sie na swiatlach... ruszylam, a babsko przede mna jeszcze nie zdarzylo.... :icon_razz: ... ale miala k***a HAK !!!! ;) ... no, i znowu warsztacik :( .... ale do Sledziowa dotre chocby na "wiełosipiedzie" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 No to ja dyspenze na 3 marca dostałam. Będę na pewno. Bardzo prosiłabym jedynie o namiary na noclegi jakoweś. A co do Moni to jakiś czas temu wbiłam cinqeczento pod autobus Weszło razem z kobitka za kierownicą po same szyby.Ale jazda !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) Chcemy jechac fura, ale dzisiaj zrobilam jej maly "umfahl"... ;) czy jak to sie mowi i musi sie troche naprawic.... ;) Unfall,aber das macht nicht. :lalag: Bardzo prosiłabym jedynie o namiary na noclegi jakoweś. Przecież pisałyśmy że nocleg u Carioki i u mnie w doma ;) Edytowane 7 Lutego 2007 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Jakby co - mam 8 miejsc w samochodzie :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Jakby co - mam 8 miejsc w samochodzie :icon_razz: Zosiu_, gotowa jesteś przywieźć 8 dziewcząt do Szczecina i tajnego cynku mi, samotnemu kalawerowi nie dajesz? :icon_evil: he he he :wink: Bawcie się dobrze, dziewczyny.Pozdrawiam.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Jakby co - mam 8 miejsc w samochodzie :buttrock: Dziewczyny to co, może pojedziemy jednym autem? A co do noclegów, to pomieścimy się wszystkie, w końcu zanosi się na niezłą ekipke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi