damiaan91 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Witam w tej chwili mam zebatki 13z-56z i moto swietnie jezdzi. Musze zmienic naped ale nigdzie nie moge znalesc zebatki 56z takiej jaka mi pasuje. Jak zmieni sie zrywnosc motorka jest to 50ccm jak zaloze 12z-53z??Albo moze dorobic sobie zebatke(tylko nie weim jak jest z jej scieralnością - czy wytrzyma tle co orginalna) jakies 60z i z przodu 12z wtedy chyba byloby bardzo zrywne ale biegi byly by bardzo krotkie... ale po lesie to moze ni lepiej.. POradzcie cos... siema zębatki możesz kupić na sklep.mieloch.pl i na www.olekmotocykle.pl, jeśli chces ztaką na tł kupić tyle zębów to zdaje mi się że na mielochu znajdziesz ;) http://sklep.mieloch.pl/advanced_search_re...987c1fc&x=0&y=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaju3 Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 siema zębatki możesz kupić na sklep.mieloch.pl i na www.olekmotocykle.pl, jeśli chces ztaką na tł kupić tyle zębów to zdaje mi się że na mielochu znajdziesz ;) http://sklep.mieloch.pl/advanced_search_re...987c1fc&x=0&y=0 juz dawno nieaktualne. Kupilem w olekmotocykle.pl 12-60z w zajebistych cenach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Mam małe pytanko.Jeśli z PRZODU zmieniam o ząb więcej to jest szybsza, ale mniej zrywniejsza?Jeśli z TYŁU zmianiam o kilka zębów więcej to jest bardziez zrywna ale wolniejsza? Dzięki za wszystkie odpowiedzi Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Mam małe pytanko.Jeśli z PRZODU zmieniam o ząb więcej to jest szybsza, ale mniej zrywniejsza?Jeśli z TYŁU zmianiam o kilka zębów więcej to jest bardziez zrywna ale wolniejsza? Dzięki za wszystkie odpowiedzi A jeździłes kiedyś na rowerze z przerzutkami ?? Jeżeli tak to pomyśl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaju3 Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Mam małe pytanko.Jeśli z PRZODU zmieniam o ząb więcej to jest szybsza, ale mniej zrywniejsza?Jeśli z TYŁU zmianiam o kilka zębów więcej to jest bardziez zrywna ale wolniejsza? Dzięki za wszystkie odpowiedzi jak przod zwiekszasz- motor szybszy, slabszyprzod znmniejszasz - wolniejszy,mocniejszy tyl mniejszy - motor szybszy, slabszytyl wiekszy - motor wolniejszy, mocniejszy z czego na 1 zab z pzrodu pzrpada okolo 3z z tylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 jak przod zwiekszasz- motor szybszy, slabszyprzod znmniejszasz - wolniejszy,mocniejszy tyl mniejszy - motor szybszy, slabszytyl wiekszy - motor wolniejszy, mocniejszy z czego na 1 zab z pzrodu pzrpada okolo 3z z tylu... A jeździłes kiedyś na rowerze z przerzutkami ?? Jeżeli tak to pomyśl ... Dzięki za odpowiedź. Głowiłem się nad tym czy czasem nie jest na odwrót... :clap: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi