Dex Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Nie wiem o co chodzi kolezko :icon_mrgreen: spojrz na forum, ruch na nim jak w sezonie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Witam.PANIE I Panowie "4umowicze" śniegi topnieją.Czas najwyższy zacząć przygotownia??????? :clap: :clap: :crossy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Niewiem jak wy ale ja ide pojeżdzić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Niewiem jak wy ale ja ide pojeżdzić :banghead:Zazdroszcze Ci... :biggrin: Moje moto w serwisie i jeszcze musze troche poczekac :crossy: ale milej jazdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) znalazlam temat, pomyslalam ze sie przywitam. Zamieszkuje Lodz, ale rozczaruje was mam MZ ETZ (hmm prawie jak chopper :icon_razz: ) Edytowane 2 Lutego 2007 przez etita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam.PANIE I Panowie "4umowicze" śniegi topnieją.Czas najwyższy zacząć przygotownia??????? :clap: :clap: :lalag: :icon_razz:witam przygotowani jesteśmy czekam na sygnał kiedy i gdzie :crossy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam.Jak tak dalej aura pogodowa będzie sprzyjała to chyba w jakiś weekend w lutym będzie można się spotkać.Co Panie i Panowie na taką propozycję.Pozdrowienia :smile: :icon_biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 :banghead: Jestem jak najbardziej za :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 W późniejszym okresie... jak się już serio ciepło zrobi... można zebrać jakąś większą ekipę czoperowców.. i wybrać się na przykład cuzamen do Konewki na bunkry. Trasa taka "spacerowa" akuratnio jak na czoperki.. a możliwość przenocowania w bunkrze też jest do dogadania z towarzystwem co się tymi bunkrami opiekuje. Okolica fajna, bunkier jest na cały pociąg, można w środku spokojnie na karimatkach spać, a i miejsce na ognisko i kiełbasy jest :buttrock: No ale to musi być już serio cieplej.. jakoś w kwietniu, albo w maju może by się udało takie coś zorganizowac... Piszę o tym bo chodzi mi to po głowie od jakiegoś roku ... :) Pozdrawiam serdecznie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 ty to jest genialny pomysł !!!tylko ciepełko niech przyjdziepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 :lalag: Witam all z okolic i nie tylko.A propo bunkierków to proszę sobie co nieco zobaczyć http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/86f733628e1c08f3.html poza tym iż jest strasznie brudno.dużo szkła to tak w ogóle przy słonecznej pogodzie jest O.K.Chyba że sa to inne jeszcze bunkierki. ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam ale chyba sam siebie bo wszyscy z łodzi i okolic wymarli Moto odpalono trochę wyczyszczone i juz bliski a może jescze bliżej do wiosenki :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Jestem,dziś też szkoczyłem za miasto się mi wcisneło,chcałem na wiecej opcji :banghead: ,więc też się przewietrzyłem i moje cudo :crossy: za miasto,ale jak zaszło słonko to znosa zrobił mi się kran :wink: a teraz się rozgrzewam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam.Co prawda do 15 kwietnia zostało trochę dni ale czas nieubłagalnie ucieka do przodu sądzę iz wspólny wyjazd na rozpoczęcie sezonu do Częstochowy uda się nam zorganizowć.Co wy na to????/ :notworthy: :biggrin: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 No mozna, chociaz "ogolny sped" w Czestochowie - jak ja to nazywam, budzi u mnie mieszane uczucia. W zeszlym roku fatalna organizacja. Ale spoko, bedzie to okazja do blizszego, nie via net, zapoznania sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi