cukierek Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 jeszcze nie wiem kiedy :icon_mrgreen: Panowie planujecie jakieś niedzielne wycieczki?? Może byśmy się zorganizowali w jakimś większym gornie?? Ja z moimi dwoma kumplami z chęcią się do kogoś przyłączymy... Wszyscy na choperach... Jakby co dajcie znać... np. na gg...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) Spox, luknij na mój GG i jakby co, to wiesz co robić :biggrin: Edytowane 13 Marca 2008 przez Dex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolphin Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja też jestem jak najbardziej za:)Tylko musimy mieć ładną pogodę:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Witam,może być niedziela....o której i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 No co jest gdzie jesteście???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Jesteśmy, jesteśmy, spox :) Niech się kolega nie niecierpliwi. Na pewno się umówimy na jazdę. Tylko niech słonko raźniej zacznie przygrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolphin Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ja niestety dziś nie dam rady:(Nie zrobiłem jeszcze przeglądu, a właściciel parkingu (na którym mi się motor przewrócił) nie śpieszy się do wypisania oświadczenia do polisy, więc jestem uziemiony:( Pozostaje czekać..pozdrawiam i miłej przejażdżki życzę! Mam nadzieję, że następnym razem już w komplecie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Chłopaki,wpadnijcie do Iron Horse w środę na 19-20.Zawsze się tam spotykamy i umawiamy co do przejażdżek.Śmigamy na różnych sprzętach.W kupie (niedosłownie)zawsze raźniej.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cukierek Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Hej, jak macie ochotę jutro pośmigać w towarzystwie trzech chopperów to zapraszamy, zamierzamy jutro strzelić jakąś małą traskę, jeśli pogoda pozwoli, dla zainteresowany będziemy uchwytni pod numer tel. 888 861 459. Startujemy z Łodzi ok. 10.30 z pod Liberty Motors, jeszcze nie wiadomo w którym kierunku.Do zobaczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 OK Hej, jak macie ochotę jutro pośmigać w towarzystwie trzech chopperów to zapraszamy, zamierzamy jutro strzelić jakąś małą traskę, jeśli pogoda pozwoli, dla zainteresowany będziemy uchwytni pod numer tel. 888 861 459. Startujemy z Łodzi ok. 10.30 z pod Liberty Motors, jeszcze nie wiadomo w którym kierunku.Do zobaczenia ;) Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 okii :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Można si ę do was podłączyć ? na jakieś kółko? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Zapowiada się jutro tj trzeciego maja piękna pogoda.Może są chętni na wspólną wycieczkę? Zapowiada się jutro tj trzeciego maja piękna pogoda.Może są chętni na wspólną wycieczkę? Zapowiada się jutro tj trzeciego maja piękna pogoda.Może są chętni na wspólną wycieczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) jest jakiś plan. gdzie. o której trasa? Edytowane 2 Maja 2008 przez jedrek342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Godzina 10.00. Jadę nad zalew Sulejowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi