jedrek342 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 :biggrin: wszystkiego naj :clap: naj naj naj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 DZIęKI WSZYSTKIM :biggrin: jak się spotkamy, stawiam litra :clap: !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HALX Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 DZIęKI WSZYSTKIM :icon_rolleyes: jak się spotkamy, stawiam litra :wink: !!!Adam autostrady po horyzont pełnego baku paliwa mocy między nogami i słońca no wiesz znaczy pogody nie tak jak w grabicy na cepeenie wszystkiego naj i HD pięknego życze w końcu.... Adam z Adamem coś wymyślcie i dajcie znać co i jak i kiedy i o której i gdzie..... Pozdrawiam. Acha bym zapomniał jutro tort jemy tak?Hary.....? :flesje: :icon_biggrin:Paweł rozumiem piszecie sie na wyjazd sami jedziecie czy ktos bęndzie jeszcze z łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Co tak cicho sza w tej łodzi chyba wszyscy nie wyjechli :flesje: :crossy: albo nie :icon_biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 ...nie wyjechali, ale wyjadą :crossy: ... i nie pili, ale zaraz się napiją :bigrazz: ... ps: po weekendzie zamieszczę dokumentację zdjęciową z wyjazdu... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 :icon_razz: :icon_razz: :lalag: zapodaj fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 witam janusz znalazłem tego posta :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 No widzę :lalag: i aviator nowy no no rewelacja :lalag: Jakos do siebie doszedłem ale jest ciężko :biggrin: Trochę by się :D trzeba chyba 50 wziąśc :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 czesc Janusz teraz sobota u marynarza Ozorków a ty 50 ;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 O widzę Hary iz moze będziemy mieli wspólne tematy :biggrin: No i dobrze choć trochę przeszkadza Tobie kolor żółty :evil: :lalag: nie wiem dlaczego :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Janusz dawaj zdjęcia tego "Cuda'" ale już........ :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Janusz dawaj zdjęcia tego "Cuda'" ale już........ :icon_mrgreen:Jeszcze troche za wcześnie może w przyszłym tygodniu?????????? :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 noooooooooooooooooooooooooo...pogratulować koledze, i nie mów, że jest żółty :notworthy: ? sprzedałeś vn-a? i którą wersję masz, retro czy castom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Uwaga Uwaga Poniedziałek wyprawa po moto nie wiem kiedy wrócę :lalag: :) do pokonania 1200 w jedną puszka i z powrotem :lalag: :lalag: Oj będzie sie działo Tak w ogóle to we wtorek chcę wrócić :) :clap: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zapraszam bikerów z Koszelówki :buttrock: na mój ślub.Więcej na Łodzi w temacie Parady Ślubne.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi