WLD_Wlodi Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) Witam. Jestem zainteresowany kupnem tej oto Hondy NSR http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M344019Szukam moduł do niej. Nowy albo używany. Ma ktoś?? Wiecie może gdzie można takowy kupić?? Pomóżcie!!! Edit: Czy moduł od 125 pasuje do 50?? Nie ma żadnej różnicy?? Edytowane 12 Stycznia 2007 przez WLD_Wlodi Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 podejdzie modul nawet od MBX czy MTX. wystarczy przerobic mocowanie go, o ile nie podejdzie akurat. hondy mialy dwa rodzaje polaczenia modulow, jak mbx/mtb/mb i takie tam, oraz NS1/nsr125moja nska na przyklad latala spokojnie na module od mbxa. pzdr:) a swoja droga to ja bym NIE BRAL TEGO MOTO!powod? nie dokupisz zadnej czesci, a niekazda dorwiesz zamienna od innego moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Przeszukuj allegro. Duża szansa że coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelibri Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Nie kupuj tego ! Daj sobie spokój. Gdzieś pisałeś, żę masz 178 cm. wzrostu i taką zabawkę kupujesz... ? :? Zlookaj Tutaj masz fote takiej NSR Dla mnie bzdura, małe gówienko dla 7 latka ? :rolleyes: Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Nie kupuj tego ! Daj sobie spokój. Gdzieś pisałeś, żę masz 178 cm. wzrostu i taką zabawkę kupujesz... ? :? Zlookaj Tutaj masz fote takiej NSR Dla mnie bzdura, małe gówienko dla 7 latka ? :D Pozdrawiam !Wow nie wiedziałem że to takie małe :buttrock: Nie pozostaje mi nic innego jak kupić to :biggrin: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 A Czy musisz juz cos kupowac? Przeciez pogoda do dupy sezon za kilka miesiecy a ten motorek nie wyglada za pięknie....ja bym poczekał!!! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 W podpisie masz, że szukasz czegoś do 2500 zł, więc szukaj czegoś do 2700 zł, 200 zł utargujesz :icon_twisted: http://allegro.pl/item157497126__aprilia_futura_50_ccm_.htmlhttp://allegro.pl/item156634188_suzuki_rg_...r_stan_bdb.html Według mnie to bedą lepsze opcje :biggrin: Tą NSR sobie naprawdę odpusc :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Te juz Calkiem przyjemniejsze.....ta Futura juz niczego sobie , tzn wyglad juz nowocześniejszy (ciekawe jak silnik ????) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 pawik chyba chce nsr sprzedac, zagadaj z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 siemanko polecam Hondę NSR włąśnie tą http://moto.allegro.pl/item155101110_jedyn...a_honda_50.html mój kumpel ją posiada i powiem ci ze mało awaryjny sprzęt a pozatym każdy ci to chyba powie ;) więc kupuj taką NSr a nie małe gówienka :icon_evil: ja osobiście mam 183 cm wzrostu i mam Honde MBX :banghead: a na NSR nie raz latałem jak mi pozyczył :P Więc polecma :biggrin: Pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 A ta NSRka z pierwszego postu stoi już za 1100zł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 A ta NSRka z pierwszego postu stoi już za 1100zł :) Ta z pierwszego postu, to mini bike (lub jak kto woli poket bike) ...ja bym na twoim miejscu jeszcze sie wstrzymal z kupnem... masz czas i tak zima jest to sobie nawet nie posmigasz :bigrazz: Ale jedyne co Ci moge powiedziec POLECAM NSR!!! :wink: :cool: Jak kupisz cos to sie pochwal :biggrin: :bigrazz: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapcon Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Witam. Jestem zainteresowany kupnem tej oto Hondy NSR http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M344019Szukam moduł do niej. Nowy albo używany. Ma ktoś?? Wiecie może gdzie można takowy kupić?? Pomóżcie!!! Edit: Czy moduł od 125 pasuje do 50?? Nie ma żadnej różnicy?? mam jakis moduł, regulator napieca do hondy nsr 125 jak bys chciał to daj znac na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Kapcon widać, że jesteś świeży bo kolega WLODI chwalił się pare miechów temu, że kupił DT 50 :) Tak wiec temat już daaawno nie aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapcon Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Kapcon widać, że jesteś świeży bo kolega WLODI chwalił się pare miechów temu, że kupił DT 50 :P Tak wiec temat już daaawno nie aktualny. hehe no jestem nowy <lol2>:notworthy:trudno ale jak by ktos był hetny o kieruj go do mnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi