IrekS Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witam, kupiłem moje moto już bez w/w osłony, kupiłem okazjonalnie taką osłonę, ale nie za bardzo chce pasować, mocowanie od strony zewnętrznej jest ok. ale jakoś tak od strony wewnętrznej (koła) nie za bardzo mi pasuje, jest tam jakiś otwór do mocowania, ale w moim wachaczu nie ma otworu z gwintem od strony wewnętrznej.Mam pytanie czy różniły się osłony w starszych i w nowszysch wersjach zzr ?, ja mam Kawę z 1995 r.Jeśli nie to może ktoś powie mi jak to coś zamontować, bo nie bardzo wiem :icon_biggrin:, a może ktoś zrobi kilka fotek i kopsnie mi na mojego emaila, bardzo by mi to pomogło.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar27 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam!Masz racje od strony zew jest otwór do którego przykręca się tą osłone (bliżej zębatki) ,a drugi jest na końcu wachacza i tam się też przykręca na wkręta tą osłonę,ale od strony wew (od koła) niema żadnego otworu tylko jest taka niewielka prowadnica w którą się tylko wkłada tą osłonę.Jak będę w garażu to postaram się robić fotke tylko że ja mam model z 91r PODAJ @ to prześle ci zdjęcie!!pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Cześć bar27 dzięki za odpowiedź, czekam na fotki lub jakąkolwiek odpowiedź. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam, bar27 dobrze mówi, jedyna rzecz od strony koła to mała rynienka w która wchodzi osłona łańcucha. Jakby co to tu jest fiszka:http://www.ronayers.com/fiche/400_0351/sid...80&parent=13990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 wujek a co to za tulejka (11012) i gdzie ona przychodzi ? Jednak jest tam jakieś mocowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Irek szczerze to nie przypominam sobie tej części, za kilka dni podziałam przy moto i wtedy będzie wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar27 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ciekawe bardzo co to za tulejka, ja takowej nie posiadam tylko rynienkę w którą wkładasz tą osłonę łańcucha, ale może w nowszych modelach jest zamiast tej rynienki jakieś inne mocowanie i dlatego tak jak to wygląda na rysunku to jest dodatkowe mocowanie na srubę.Nie mogę więcej nic na ten temat powiedzieć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Dzięki coś będę musiał wymyślić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi