marccc Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 W najnowszym Motorrad-zie widzialem obrazki przyszlorocznej CBR 1000 RR, R1, i ZX 10 CBR znalazlem je tez tutaj: http://www.cbrclub.co.uk/2004fireblade.htm , na samym dole. Co wy na to? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 Piknie,jak wyjdzie nowa 10 Kawasaki, Nowy Blade 1000, ... oj się będzie działo!Ale to i tak nie moja klasa. Ja wolę XX. Też ma być nowy na 2004. Z systemem zmiennych faz rozrządu V-Tec.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 ciekawe ile konikow bedzie to to mialo.Pewnie bedzie wymiatalo jak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 165 KM i 165 kg. Upssss to lepiej niż GSX R 1000. To jest prawdziwy wyścig ... Mi się podoba RC 211 V5 road bike :D V5 niech ma 150 KM ....mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 Piknie' date='jak wyjdzie nowa 10 Kawasaki, Nowy Blade 1000, ... oj się będzie działo![/quote']Fakt, wyścig zbrojeń będzie imponujący. Z tego co doczytałem, nowa 10 Kawy tez będzie miała 165 kg i 165 KM. Chyba zaczyna obowiązywać zasada - 1 kilogram=1 KM. I dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 Albo dojdzie do tego, że będziemy jeździć maszynami z MOTO GP :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 Ale to jest chore, bo za kilka lat moto beda mialy spokojnie po 200 km i wazyly ze 130 kg.Nic tylko sie szybciej rozwalic na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 A dlaczego szybciej rozwalić ? Lżejsze moto to przedewszystkim lepsze przyśpieszenia (im niższy stosunek masy do mocy) ale i skuteczniejsze hamowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 I tym wiecej lysych sobie kupi, a ze lepsze przyspieszenie to szybciej skoncza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 25 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 No i niech maja, wybor bedzie zawsze, jak sie nie chce 200 kM, to sie kupuje maszyne z 60, i po klopocie. Duze moce, i niskie wagi to tylko skutek, a przyczyna jest rozwoj techniczny, gdyby powiedziec- nie, bez sensu, to rozwoj poprostu by nie bylo, a przecie nie o to chodzi. Zauwazcie, ze nowoczesne maszyny prowadza sie o wiele latwiej niz ich poprzednicy, i przecietnemu uzytkownikowi nigdy nie bedzie dane dosiegnac ich limitow. Jestem sklonny powiedziec, ze ta prostota sie juz nudna robi, zero walki o przetrwanie, i balansu na granicy, jedziesz jak po sznurku, i tylko sie przestaszyc mozna lukajac na szybkosciomierz... a mozna by przeciez w tym samym miejscu jechac pewnie 2 razy szybciej... a moze ja sie starzeje :D Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 Kup Urala, albo Dniepra. Będziesz miał adrenalinę. Ja na dystanse do 25km w jedną stronę wybieram prawie zawsze Ruska. Japoński odkurzacz jest ... jakiś za mało klimatyczny. Spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 25 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 No wlasnie... patrze w lewo, patrze w prawo, 200 na budziku, i nic sie nie dzieje :D , akcji brak! Tak sobie mysle, ze na rusku, albo takim Harleyu to sie cos dzieje, czlowiek od wibracji usiedziec nie moze, bac sie musi zeby sie cos nie urwalo po drodze, na zakretach podpierac sie nie wiadomo czym, no jest dynamika! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 Przesadzasz. Nic się samo z siebie nie urywa (chyba że sam zawinisz - raz zgubiłem kolanko z tłumikiem w Uralu, bo śruby nie dokręciłem :lol: )Trzeba spróbować, bo inaczej nie da się tego opisać. To jest zupełnie inna bajka. Nie spróbujesz, nie będziesz wiedział, jak to jest. 60 na budziku (60 u mnie oznacza około 80) i nie można powiedzieć, że nic się nie dzieje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi