Skocz do zawartości

Naklejki na ranty kół

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Poszukuję naklejek na ranty kół motocyklowych w kolorze czerwonym do mojej cebry. W związku z tym mam pytanie gdzie można je kupić?

Poza tym mam pytanko do osób, którzy oklejali ranty. Czy naklejki te są wykonane z jakichś specjalnych materiałów (jakich producentów polecacie), jakich zabiegów wymaga felga przed ich naklejeniem i jaka jest ich żywotność. Czym się kierować przy ich zakupie i na co zwrócić uwagę przy naklejaniu? może ktoś z was ma jakieś inne sugestie w tym temacie?

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam! :)

mniemam, ze nie chcialo ci sie poszukac na forum?

http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...278&hl=naklejki

Próbowałem skorzystać z opcji "szukaj" ale nieskutecznie ;) Dzięki :flesje:

A tak odświeżając tamten temat, może ktoś pisze się jeszcze na wspólny zakup na eBay-u UK lub DE? Jak coś to zapraszam na PW lub GG w celu ustalenia szczegółów.

P.S. Czy ktoś z Warszawy lub okolic pomoże w fachowym przyklejeniu tych pasków, ewentualnie z położeniem warstwy bezbarwnego lakieru?

na angielskim ebay sa tansze i juz poprzycinane w ksztaltne kawalki. niedawno kupilem. teraz czekam na sucha sobote co by nakleic. chlopaki radza standartowe odluszczanie i tyle. ja przejade jeszcze drobniutkim papirrkiem scienym zeby poslizgu nie bylo i jakims "rozpuszczalnikiem" odtluszcze.

Ja też przeglądałem angielski eBay i chyba zakupię oferowane tam paski.

Hefron, jak już je otrzymam i będę miał zabierać się do naklejania to dam znać.

Fiotki ukazujące efekty zabiegu wrzucę na 4um. :)

Edytowane przez patryk.cbr