autsajder Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam jush jestem po zdaniu egzaminu na prawko jush pieniązki sa odłozone i jush prawie motor ( ten pierwszy wyczekany ) upatrzony .. wybor pagł na virago 535 .. tylko mam niemały problem.. mianowicie wzrost .. mam 185 cm i nie wiem czy virazka nie bedzie za mała dla mnie .. prosze o komentarze .. przyznam ze troche sie tym martwie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewMXR Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 :bigrazz: Witam jush jestem po zdaniu egzaminu na prawko jush pieniązki sa odłozone i jush prawie motor ( ten pierwszy wyczekany ) upatrzony .. wybor pagł na virago 535 .. tylko mam niemały problem.. mianowicie wzrost .. mam 185 cm i nie wiem czy virazka nie bedzie za mała dla mnie .. prosze o komentarze .. przyznam ze troche sie tym martwie pozdrawiam Ja mam 180 cm i nie narzekam :bigrazz: Ewentualnie zawsze mozesz zamontowac spacerowki, wymienic kierownice i bedzie o.k :notworthy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ja mam 185 cm i trochę ponad 100 kg.Wysunięte podnóżki i jest całkiem nieźle... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaleon Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam :) Zawsze możesz siedzieć na miejscu pasażera :)Słuchaj poprzedników :) Ja mam tylko 176 i wydaje mi się, że jestem na niej trochę "pozwijany" ale to tylko takie wrażenie... uważam tak chyba dlatego, że na oglądałem się programów z amerykanskimi maszynami :) Pozdrawiam :) P.S. Jesteśmy z tego samego miasta... do zobaczenia na trasie - granatowa Virowka w towarzystwie czarnej Shadow VT600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam :) Zawsze możesz siedzieć na miejscu pasażera :)Słuchaj poprzedników :) Ja mam tylko 176 i wydaje mi się, że jestem na niej trochę "pozwijany" ale to tylko takie wrażenie... uważam tak chyba dlatego, że na oglądałem się programów z amerykanskimi maszynami :) Pozdrawiam :) P.S. Jesteśmy z tego samego miasta... do zobaczenia na trasie - granatowa Virowka w towarzystwie czarnej Shadow VT600przyznam ze ulzyło mi ... dzieki wielkie i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 to moze ja jestem jakis dziwny, bo mam 190 i 110 kg wagi i jak zobaczylem zdjecie jakie mi kolega zrobil na jego 535 to myslalem ze sie przewroce ze smiechu.... Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 To ja chyba dolacze do dziwnych :crossy: Tez siedzialem na 535 i wygladalem smiesznie a nieopatrznie nabylem potem Shadow VT600 i jak pojezdzilem troszke to tez stwierdzilem ze ciut malizna smierdzi.Za to Drag jet OK. :cool: ;) 185 cm i jazda bez wysunietych podnózków. :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaleon Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 to moze ja jestem jakis dziwny, bo mam 190 i 110 kg wagi i jak zobaczylem zdjecie jakie mi kolega zrobil na jego 535 to myslalem ze sie przewroce ze smiechu.... Gratuluję... że udało Ci się kolana wcisnąć pod kierownicę :crossy: P.S. Virago 535 jest mała, zwrotna i dosyć szybka (podobno szybsza niż Drag Star 650), ale to wszystko kosztem czegoś. W tym miejscu radzę wreszcie usiąść na motorku, a nie tylko oglądać zdjecia w necie :) Pojęcie wygody jest względne, więc musisz sam sprawdzić, czy Ci odpowiada ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Powiem tak...zalezy na co bedziesz patrzył,,,,,jesli na pozycje ..uklad rak nog i motoryke to sobie poradzisz...a jesli na to jak bedziesz wygladal to od razu Ci powiem ze nieciekawie :icon_mrgreen: ...to maly motocykl..Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam jush jestem po zdaniu egzaminu na prawko jush pieniązki sa odłozone i jush prawie motor ( ten pierwszy wyczekany ) upatrzony .. wybor pagł na virago 535 .. tylko mam niemały problem.. mianowicie wzrost .. mam 185 cm i nie wiem czy virazka nie bedzie za mała dla mnie .. prosze o komentarze .. przyznam ze troche sie tym martwie pozdrawiamWitaj!Ja pare dni temu kupilem virago.Przymierzalem sie do roznych motorkow i tak jak Ty postawilem na virago.Przejechalem pare kilometrow,wiec zero doswiadczen,ale mysle,ze to jest to.Moze i wygladam smiesznie,bo mam wzrostu 195!!!ale co tam,juz umiem sie"doginac"do mojej yamahy.POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zawsze można powiedzieć przesiadając się na większe moto "ale na tamtym było śmiesznie". Jakbym się przesiadł z Draga (a wcześnie jeździłem Virażką 750) na Rocketa albo Valkirię też bym pewnie tak pomyślał, ale do czego to nas zaprowadzi... Jak pasuje Ci 535 to kupuj i się nią ciesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ja mam 186 cm wzrostu i waże ok. 96 kg i jakos radze sobie na Virago.Wyższa kierownica i spacerówki zmiena nieco wygląd, ewentyalnie sakwy, szyba, bagażnik...Virago sa piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 To ja chyba dolacze do dziwnych :bigrazz: Tez siedzialem na 535 i wygladalem smiesznie a nieopatrznie nabylem potem Shadow VT600 i jak pojezdzilem troszke to tez stwierdzilem ze ciut malizna smierdzi.Za to Drag jet OK. :) :biggrin: 185 cm i jazda bez wysunietych podnózków. :icon_biggrin:Jest Ok do momentu jak kupisz 1100.....itd..itd.....dobrze prawi dymsha...ale fakt jest faktem...jesli bedzie zalezalo mu na wygladzie (rozne sa upodobania) to 535 mimo ze ładna jest mala dla goscia o tym wzroscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na zakręcie Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Virago jest bardzo fajnym,ale malym motocyklem,jednak jezeli Ci sie podoba,to nie powinienes sie przejmowac jak na nim wygladasz,tylko kupowac. Tym bardziej ze to Twoj pierwszy moto.Pojezdzisz,wprawisz sie,poczujesz klimat, a zmienic zawsze mozesz.Pozdrawiam i zycze super wrazen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Cos Ci napisze aby odprezyc temat...pamietam czasy jak zapodawalem na maszynie...mki...KOMAR3.....łza sie w oku kreci...było hu..o ,ale bojowo... nikt sie takimi bzdetami nie przejmowal....liczył sie wiatr..:banghead: Bierz i picuj ..wiosna blisko...Pozdrawiam :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi