zysio Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 teaz sie na to czailem wziol bym to bez dokumentow nawet za ta kase dokumenty dorwac od jakiegos rozbirego rx przebic numery i przelozyc tabliczke znamieniowa niektorzy tak kombinuja pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Według mnie gra nie warta świeczki :DJak ktoś potrzebuje psiaka do stuntu to moto jest jak najbardziej godne polecenia, ale w przebijanie numerów to ja bym się nie pakowaŁ :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) jak ktos potrzebuje do stuntu i bez papierow to se kupi wieksza pojemnosc Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 teaz sie na to czailem wziol bym to bez dokumentow nawet za ta kase dokumenty dorwac od jakiegos rozbirego rx przebic numery i przelozyc tabliczke znamieniowa niektorzy tak kombinuja pozdro Takie durne zabawy to jest tylko bezsensowne narażanie. Ja napewno bym tak nie ryzykował za te pare tysięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 ja bym ryzykował :) przebić numery to nie jest wielki problem,a dokumenty za 700 to już z białą blacha dostaniesz,tylko może być mały problem z dokumentami do konkretnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 no wlasnie ja nie raz widzialem sende zarejstrowana na rx lub reju a w dowodzie yamaha dt :Dheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Jeżeli ludzie lubią sie narażać to ich sprawa, trafią na bystrzejszego gline i już po nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BArt_X Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Aprilia MX 50 stała na allegro niedawno za 4250, rok chyba 2004 z tym że wizualny stan taki sobie. Ja szukam RX'a 2003+ i nic nie mogę znaleźć, MX jest pełno, a RX wcale. A po tuningu to już w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Aprilia MX 50 stała na allegro niedawno za 4250, rok chyba 2004 z tym że wizualny stan taki sobie. Ja szukam RX'a 2003+ i nic nie mogę znaleźć, MX jest pełno, a RX wcale. A po tuningu to już w ogóle... Nie przesadzaj MX wcale nie jest tak dużo. Jest to raczej mniej spotykany model niż rx. A tuning możesz sobie przecież zrobić we własnym zakresie jak już kupisz moto. A jak już nigdzie nie możesz znaleść rx to kup MX i dokup do niego koła od RX. Ja tak zrobiłem i uważam, że był to super zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 A co myślicie o apce MX50 1998rok. Ile ona może być warta? Koleś mówi, że leci 70km/h :D Coś mi się zdaje, że minarelli AM6 powinien więcej pociągnąć :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 MX nie były produkowane w tym roku!!! Jakaś ściema. Pierwsze modele były produkowane w 2003!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Jesteś tego w 100% pewien? :)Pytam bo się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Może w końcówce 2002 też już były, ale w 1998 na pewno nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi