andrzej.las5 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 A co z mężem. He he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawos Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Jak Jawoska zrobi prawko, to kto wie, czy się nie wybierze z nami? :biggrin: No tak.....Was to na chwilę z oka spuścić nie można :wink: Ładnie to tak knuć za moimy plecamy :( A mnie to zabrać nie chceta :icon_biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawoska Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Jak Jawoska zrobi prawko, to kto wie, czy się nie wybierze z nami? :crossy: :biggrin: :biggrin: ;) :icon_mrgreen: :bigrazz: :bigrazz: no no no Shipp......... :D egzaminek wyznaczony na początek listopada.... niestety .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 No tak.....Was to na chwilę z oka spuścić nie można :evil: Ładnie to tak knuć za moimy plecamy :icon_question: A mnie to zabrać nie chceta :icon_question: :cool:Eee tam zaraz za plecamy :biggrin: Wiemy że tutaj zaglądasz, to o jakim knuciu może być mowa?To tak, jak bym zaprosił Toją małżonkę na jakieś party, wysyłając zaproszenie na Twój adres :icon_biggrin: :biggrin: :biggrin: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :bigrazz: :bigrazz: no no no Shipp......... :icon_rolleyes: egzaminek wyznaczony na początek listopada.... niestety ....No to ja będę trzymał kciuki od pierwszego :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 To tak, jak bym zaprosił Toją małżonkę na jakieś party, wysyłając zaproszenie na Twój adres ;)Oj shipp ty się Chłopie pilnuj, wiesz jak działasz na kobiety :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu111 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) :biggrin: :biggrin: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :bigrazz: :bigrazz: no no no Shipp......... :icon_rolleyes: egzaminek wyznaczony na początek listopada.... niestety .... Trzymamy kciuki i POWODZENIA!!! Edytowane 29 Września 2007 przez abu111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu111 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 A co do wypadu w Bieszczady to już zbieram kasę, aby potem nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeno Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Witam wycieczkowiczów... na ile trzebaby się przy(na)gotować ...km ,.. nie licząc mojego dojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Witam wycieczkowiczów... na ile trzebaby się przy(na)gotować ...km ,.. nie licząc mojego dojazdu.Mi w tym roku wyszło...niech się zastanowię...jakieś 1,5kkm /oczywiście liczę same kieleckie i bieszczady/, w całym sezonie /znaczy w sierpniu/ zrobiłem około 5kkm.Na przyszły rok chcemy objechać wszystkie polskie góry i bieszczady dookoła, polską, czeską i słowacką stroną. Ile to kilometrów...? Nie wiem dokładnie, ale chyba dość sporo i na tyle trzeba się nastawić /minimum tydzień w siodle/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 A czy juz dokladny termin jest ustalony ???Bo jak bedzie sierpien to ja zdecydowanie odpadam :flesje: :buttrock: Czerwiec tak, ale potem ................. mogila Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Witam wycieczkowiczów... na ile trzebaby się przy(na)gotować ...km ,.. nie licząc mojego dojazdu. bez obaw.będzie nas trzech z pomorza, to traska przeleci bardzo fajnie.ABU111 jakoś do nas dotrze. Mam plan jak się spotkamy, ale to wszystko w późniejszym terminieTylko gdzie będzie zbiórka? U shippa czy u Luca'y?Do Kilec mam 450 km a do Shippa to jakieś 500. (i znów Poznań, tfu.)Damy chłopaki radę. Nie takie rzeczy w wojsku po pijaku ze szwagrem .....Zbierać środki. Edytowane 5 Października 2007 przez andrzej.las5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawoska Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Witam Was chłopięta! :crossy: Dziś byliśmy z mężem obejrzeć czarnego Lifanka .... który miałby być dla mnie. Muszę powiedzieć, że to miły niski motorek, w sam raz dla kobiety - nie ubliżając Wielkiemu Challangerowi (jak dla mnie), który aktualnie przesiaduje w garażu :bigrazz: . Tak więc chłopcy, kupimy drugi motorek, bo mąż się buntuje i powiada,że za plecaczek nie będzie robił, zwłaszcza jako zestaw głośnomówiący. :crossy: Powiada: Jeden zestaw głośnomówiący (niby ja???!!!!!!! ;) ) z przodu wystarczy.... :icon_evil: :crossy: Teraz tylko ten nieszczęsny egzaminek i wio ciepłą porą na wojaże!!! Lifanek Ach ten róż.... :icon_evil: Edytowane 13 Października 2007 przez jawoska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu111 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Nadal trzymamy kciuki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawoska Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Nadal trzymamy kciuki :icon_mrgreen: dzięki Abu 111 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) Ja tez trzymam za Ciebie kciuki.A mąż ma racje że nie chce robić za plecaczek.Ja tez bym nie chciał. Więc kupić Lifanka i z nami w Bieszczady. To ty na tym Lifanku i bez kasku !!! Edytowane 14 Października 2007 przez andrzej.las5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi