Tomek Kulik Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Popatrz uważnie na opis pozycji kranika w swoim motocyklu. Chyba, że masz zatarte, nieczytelne opisy ON, RES i PRI lub OFF, wtedy zapytaj użytkownika takiego motocykla. Na pewno masz ON i RES, zaś zamiast OFF możesz mieć PRI. Nie wiem w którą stronę są poszczególne ustawienia. Nie chcę wprowadzić Cię w błąd, nie znam kranika CBR'ki. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek77 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 A czy w GPZ 500s też jest pozycja z wolnym wypływem paliwa? Mam ON RES i OFF, czy RES jest też podciśnieniowo otwierane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Wyglada na to ze masz normalny kranik, nie podcisnieniowy i pozycja OFF to zamkniecie kranika, ON otwarcie RES rezerwa. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Tak, w GPZ masz kranik podciśnieniowy. Kiedy odkręcisz na PRI i zdejmiesz wężyk to nastapi swobodny wypływ paliwa z kranika, na RES i ON nic nie powinno lecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 A czy w GPZ 500s też jest pozycja z wolnym wypływem paliwa? Mam ON RES i OFF, czy RES jest też podciśnieniowo otwierane?? Tak, w GPZ masz kranik podciśnieniowy. Kiedy odkręcisz na PRI i zdejmiesz wężyk to nastapi swobodny wypływ paliwa z kranika, na RES i ON nic nie powinno lecieć.Czytaj ze zrozumieniem. Skoro napisał, że ma OFF, to tak napisał Adam, kranik jest zwykły, jak w motorynce.Nie jest sterowany podciśnieniem. Nie każdy GPZ musi mieć taki sam kranik. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi