jurer Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Piękna i szybka jest ;) Niemiec dał mi jakiś tłumik i mówi że on zły jest bo tam nagar i w ogóle a ja sobie myśle no to go założe, teraz to z 2 na koło idzie :) fajnie ze Wam sie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekmx Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 a kto Cie namówił na Kawkę??? No ja hehe:D:D Nie chce się przechwalać ale gdyby nie ja to byś teraz latał rs`ką z 95r.:biggrin: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zajefajna maszynk :) aa :P pozdroo :P :lalag: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 gratki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lons Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Gratki :smile: a druga kumpla;> Bo ładnie wyglądają dwie takie same :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 GRATULACJE zieleni :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Fajny sprzęcior :smile: Ale jak się lata?? Ile ma mocy??? Psuje się coś?? Też interesuje mnie ten motor. Chętnie coś się o nim dowiem od użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Jako że pare razy przejechałem się na tym motorze moge ci go zdecydowanie polecić ponieważ jest to naprawde fajny sprzęcior:) Edytowane 5 Stycznia 2007 przez pucek123123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 A od kiedy ty masz gówniarzu KMX bo jakoś w twoim garażu go nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 A od kiedy ty masz gówniarzu KMX bo jakoś w twoim garażu go nie widziałem Gówniarz to jestes ty... Szkoda mi rozmowy z tobą ale moderatorzy powinni coś zrobić z taką chołotą bez wychowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=64609 - tak jak obiecałem opis co i jak z papierkami.Co do motoru to jaką ma moc nie wiem! Hamowni nie mam, niestety, czy coś się psuje? Nie wiem dopiero go kupiłem, ale widać że to pożądna maszyna! Jak się jeździ no ogólnie fajnie! Polecam! Wyrywa rączki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Gratuluję :crossy: i życze ci zeby był tak BEZAWARYJNY jak mój :banghead: pozdro :) Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 No w terenie wczoraj byłem! No poprostu super sprzęt do tego, jedyny mankament to zapomnialem obniżyć sobie ciśnienie w oponkach i się troche kopał miejscami w błotku. Jak coś to fotki na bikepics'ie są także zapraszam do oglądania nie ma może ich zbyt dużo ale są :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Gratujacje z nowego sprzetu ;) :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Gratulacje i gumowych drzew życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi