wild Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 moc chyba ze masz jakies dobrej rozdzielczosci zdj sokloa ktory ci sie podoba w jakims ciekawym ustawieniu? bo mi jak narazie pozostaje szukanie. (jale jak narazie sie kolejka zbiera wiec sokola odstawiam :) kombinuje.. ale uczciwie. musze 700zl uzbierac na remont i kilka dupereli do kaski.. logo KMZ zrobione:)http://img172.imageshack.us/img172/376/kmzsv8.jpg Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Logo KMZ jak najbardziej fajne;byłbym chętny na taka koszulkę - a jakby z przodu lub z tyłu była jeszcze Kaśka uwidoczniona to już byłoby super :) Ale tak czy tak jestem chętny na koszulkę KMZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 http://plfoto.com/1099059/zdjecie.html a co powiesz o tym m 111 MOCu? :icon_mrgreen: Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Podoba mi się pomysł - fajne projekty - POGRATULOWAĆ!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 http://plfoto.com/1099059/zdjecie.html a co powiesz o tym m 111 MOCu? :notworthy: heh piekny :clap: jednak dla mnie to musi byc z koszem... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 jak masz z koszem do zapodawaj fotki. pomozesz mi cholerie. :notworthy: Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiuston Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ja chciałbym mieć koszulkę z małym logiem Yamahy Star Motorcycles z przodu (takie jak tu: http://www.starmotorcycles.com/), a z tyłu duże logo i napis YAMAHA.Da się zrobić? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) da sie ale "star" nie bedzie cieniowane tak jak i gwiazda. to jest jeden minus tej techniki. cien trzeba uzyskac przez kontrast W i B. Goska Edytowane 6 Stycznia 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiuston Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 A gdyby tak cień podciągnąć pod czarne elementy, jak by to wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 dalo by to efek taki jak jest z logiem intrudera, ktory wczesniej przygotowalam. zawsze moge sprobowac. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiuston Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Jak możesz to spróbuj, a może wyjdzie fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Robisz sama koszulki, czy komuś zlecasz?Pytam bo sam się zajmuję wykonywaniem nadruków nie od wczoraj, w sumie to mam własna działalność i robie to całkowicie legalnie. Proszę nie pisz bzdur o sitodruku że się spiera itp. Dobrze wykonany wytrzma tyle samo co termotransfer a może i dłużej. Sitodruk przy większych nakladach jest 100x tańszy niz termotransfer. Obydwie metody mają swoje zalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) zlecam firmie, ktora sie tym zajmuje. a koszulki sitodrukiem mam bardzo duzo i widze jak sie zachowuja po praniu. jak narazie na sito mnie nie stac:) Edytowane 6 Stycznia 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 zlecam firmie, ktora sie tym zajmuje. a koszulki sitodrukiem mam bardzo duzo i widze jak sie zachowuja po praniu. jak narazie na sito mnie nie stac:)W takim razie te koszulki które masz wykonane sitodrukiem są tandetne (mogę tak powiedzieć jeśli się spierają) u nas w firmie nie ma takiej mozliwości aby koszulki wykonane sitorukiem się spierały. Nie rozumiem tego jak narazie na sito mnie nie stac:) co to znaczy że Cie nie stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 nie stac mnie w tym sensie- musialabym zaplacic za naswietlenie matrycy duzo kasy (przypladowo pierwszy projekt ktory jest zastrzezony krzykneli mi 120zl+ do tego musialabym zlozyc zamowienie na przynajmniej 20sztuk) a skoro robie pojedyncze sztuki to chyba sie warto.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi