the-one Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Wiec tak... smigam GSX-Fem ale napewno nie bedzie to moje moto na stale i na przyszly sezon sklonie sie ku zakupie nowszej mocniejszej 600ki... znajomy ma F3 ktory jest mocnym sprzetem... jednak chcialbym sie dowiedziec wszelkich informacji na temat osiagow SRADa z roku 98 ... czy Suza wypada lepiej w porownaniu do F3ki? ... moto ma dla mnie miec zastosowanie sportowe... lecz stunt mnie nie kreci... za to katapultowanie sie z winkli tak. Raz wyczytalem gdzies na allegro... prawdopodobnie byl to wystawiony SRADzik Turka gdzie pisal w info ze moto osiaga 200 km/h w 8s. Czy moze ktos to potwierdzic (?) czy tylko przewidzenia mialem Nie ukrywam ze mocny start do takiej predkosci jest dla mnie wystarczajacy... :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 sradzik 600-ka 200km/h w osiem sekund??? :biggrin: niemożliwe a co do samego moto jest w miarę przyjemne w użytkowaniu :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) witaj.chyba troche wiecej.moja suzi ma bodajze9,8 do200[2.9-100]moze nie wyglada tak efektownie ale we wlasciwych rekach to prawdziwa rakietana www.bractwo-suzuki.pl znajdziesz info dot. w/w modelu.bractwo polecam!!!! Edytowane 7 Maja 2006 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Raz wyczytalem gdzies na allegro... prawdopodobnie byl to wystawiony SRADzik Turka gdzie pisal w info ze moto osiaga 200 km/h w 8s. Czy moze ktos to potwierdzic (?) czy tylko przewidzenia mialem Doobre ... uśmiałem się :biggrin: A ile ma do 300 ta 600-tka : :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 dzieki za info ... znalazlem film ktory pokazuje przyspieszenie tego motocykla na www.uponone.com > videos > speed (link chcialem podac bezposredni do filmu ale jakies banialuki wychodza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Raz wyczytalem gdzies na allegro... prawdopodobnie byl to wystawiony SRADzik Turka gdzie pisal w info ze moto osiaga 200 km/h w 8s. Czy moze ktos to potwierdzic (?) czy tylko przewidzenia mialem nie miałeś przywidzeń :biggrin: ale ta informacja adresowana była do specyficznej grupy klientów :biggrin: -kto sprzedawał sportowy motocykl powinnien wiedzieć o co mi chodzi :clap: fabryczne dane jakie posiadam to do: 0-100 km/h 3.3 sek 0-160 km/h 7,7 sek pees. ale musisz wiedzieć, że właśnie w okolicach 160 włącza się doładownie powietrzem i te brakujące 40 km/h do 200 nie jest dla Turkowego SRADzika najmniejszym problemem :biggrin: a 0,3 sek to wbrew pozorom szmat czasu...... :cool: dodane: (cytat) a miałem tego więcej :icon_exclaim: " Cze chce wstąpić do licytacji ale najpierw muszę wiedzieć ile to Suzuki ma na blacie. Nara " Edytowane 8 Maja 2006 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Tutaj jest niezly filmik jak GSXR loj dupsko hondzie... :icon_exclaim: http://www.uponone.com/listvideos-speed-date-20-10.php :biggrin: a ten mnie zabija :cool: http://videos.streetfire.net/video/f/3F212...D796FD394AD.htm Edytowane 8 Maja 2006 przez MOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 glownie chodzi mi o to ze szukam faworyta na nastepne moto i wlasnie maly SRAD mi sie bardzo podoba... Kiedys szalalem za Kawami jednak teraz majac juz Suze zakochalem sie w tej marce :wink:, ale do rzeczy chodzi mi wlasnie o 600ke ze swietnymi osiagami... o Vmax nawet nie pytam bo i tak nie mam zamiaru go osiagac ale przyspiesznie to musi miec ... glownie w przedziale od 100 do 200 km/h... lubie smigac obwodnicami gdzie jade rowno za sznurkiem autek i jak widze luke to wtedy musi mnie katapultowac zeby sie tam znalezc chwila moment :) i mysle ze wiecej niz 600 ccm mi nie potrzeba... a no i musi sie dobrze w winkle wchodzic takim sprzetem... ale moze na ten temat juz ktos z uzytkownikow SRADa sie wypowie :cool: PS > Turek, Twoj Gixer z ktorego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 witaj. moze tu:http://www.suzukicycles.com/Products/GSXR600K6/Specs/Default.aspx Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 witaj. moze tu:http://www.suzukicycles.com/Products/GSXR600K6/Specs/Default.aspx dzieki, tylko ze to opis nowego Gixera :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Nie będziesz zawiedziony, sam mam wprawdzie 750 ale 600ke sprawdziłem i to dość dobrze , za....la aż miło,w porównaniu do GSXFy która teraz katujesz to rakieta .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 dzieki za info... Pawu a Twoja 750ka ... na wtrysku czy nie ? Widze ze np na allegro ceny SRADow 750 (96-97) nie wiele roznia sie cena od 600ki ... jesli mozesz to napisz jeszcze roznice w mocy miedzy 600ka a swoja 750ka :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Nio ja mam GSXR 750 i to coś pięknego jest!!!! Motocykl niezawodny i z charakterem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Nio ja mam GSXR 750 i to coś pięknego jest!!!! Motocykl niezawodny i z charakterem!!! no tak tylko ze Ty masz juz z wtryskiem (136 KM) a chcialbym sie jeszcze dowiedziec cos o modelach '96-'97 w archiwum nie znalazlem nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 a powiedzcie mi od jakiego zakresu obrotow GSXR 600 '98 dostaje kopa? U mnie w F-ce wyrywa od 7 500 obrotow i ciagnie do 11 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi