madriana Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Witam. Kolejne oddawanie krwi będzie 21 kwietnia (sobota). W ten sam dzień oddawać Krew będą Poznań i Warszawa. Ma to się zbiegać z terminem ukazania się w Świecie Motocykli artykułu o ogólnopolskiej akcji oddawania krwi do Motocyklowego Banku Krwi. Tu podziękowania dla Szerloka, który dość skutecznie "truł im d*", że powinni coś na ten temat napisać :icon_eek: . mam nadzieję, że się chopaki redaktory przyłożą...Zbieramy się w Stacji Krwiodawstwa przy Al. Wojska Polskiego. Zamieszczam link z kwestionariuszem do wypełnienia. Jak go wypełnicie w domu to pójdzie nam szybciej w Stacji ;) http://www.rckik.poznan.pl/www/userfiles/F...stionariusz.pdf Ponieważ w soboty jest mało pań "obsługujących" dawców (krwi :crossy: ) poproszono mnie, żebym wcześniej zapowiedziała ile osób przyjedzie, żeby Stacja - ewentualnie - zatrudniła więcej personelu dla nas. Więc... BARDZO PROSZĘ o deklarowanie się na forum, bądź na prv z obecnością. Liczę na Was. Pozdrawiam. :) Edytowane 11 Marca 2007 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylek666 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Hejka witam :icon_razz: Mam pytanie co do oddawania krwi jak i gdzie jak coś sie zgłosić żeby oddać tą krew. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) Hejka witam :icon_mrgreen: Mam pytanie co do oddawania krwi jak i gdzie jak coś sie zgłosić żeby oddać tą krew. :smile: elo! Jeśli chcesz oddać krew indywidualnie do Motocyklowego Banku Krwi udaj się do Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Szczecinie przy Al. Wojska Polskiego 80/82 (jadąc od pl. Sprzymierzonych po lewej stronie, pomiędzy gazetą Kontakt a Pogotowiem. Od ulicy stoi duża tablica z logo RCKiK). Krew oddaje się w godzinach rannych będąc po lekkim śniadaniu (bez tłuszczy zwierzęcych, więc również nie możesz zjeść nic z nabiału). Przy rejestracji do oddania krwi powiedz, że to do Motocyklowego Banku Krwi 777.Możesz też pójść z grupą. Zawsze to raźniej :icon_mrgreen: Krew oddać idziemy 21 kwietnia (sobota) . Jeśli masz więcej pytań, pytaj na forum bądź na prv. Odpowiem na wszystkie.Pzdr :icon_mrgreen: P.S. podaje linka do strony RCKiK z kwestionariuszem, który wypełnia się przed oddaniem krwi. Kwestionariusze są również dostępne w RCKiK . Po otwarciu linka kliknij w menu po lewej stronie na "informacje dla kandydatów na dawców"http://www.krwiodawstwo.szczecin.pl/glowna.htm Edytowane 27 Marca 2007 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) Witam. Bardzo chciałam podziękować Wszystkim, którzy przyszli oddać krew 21-go kwietnia i tym, którzy oddali ją indywidualnie kilka dni później :icon_mrgreen: Jeśli ktoś chce książeczkę z wpisaną grupą krwi powinien się udać do stacji krwiodawstwa i powiedzieć o tym w recepcji. I info dal tych, co oddawali pierwszy raz: pełne wyniki badań są do odebrania w recepcji. Trzeba po nie przyjść osobiście. Edytowane 6 Maja 2007 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cummulus Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Hej.Kiedy najblizsza akcja oddawania krwi? Ja kiedys bylem honorowym krwiodawca i teraz zamierzam wrocic do tego szlachetnego zajecia. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Hej.Kiedy najblizsza akcja oddawania krwi? Ja kiedys bylem honorowym krwiodawca i teraz zamierzam wrocic do tego szlachetnego zajecia. Pozdrówka Kolejną akcję oddawania krwi planuję na 27-go października (sobota) godz. 9-ta rano w RCKiK w Szczecinie przy al. Woj. Polskiego 80/82 Drodzy motocykliści ze Szczecina.... może w końcu się zmobilizujemy i staniemy do rywalizacji o ilość oddanej krwi do Banku? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macalik Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 a czy mozna oddac krew indywidualnie wczesniej niz 27-go pazdziernika dla Motocyklowego Banku Krwi???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 a czy mozna oddac krew indywidualnie wczesniej niz 27-go pazdziernika dla Motocyklowego Banku Krwi???Pozdrawiam Krew można oddawać w dowolnym czasie. Trzeba tylko powiedzieć w rejestracji, że do banku nr 777.Pozdrawiam pepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Krew można oddawać w dowolnym czasie. Trzeba tylko powiedzieć w rejestracji, że do banku nr 777.Pozdrawiam pepe dobrze godosz pepe :D A w razie gdyby panie w recepcji powiedzialy, że nie wiedzą o co chodzi (zdarzyło się ) to poproś, żeby Cię skontaktowały z dr Anitą Agapow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cummulus Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 27 października nie będę mógł. Wyjeżdżam w poniedziałek 22 października. Jutro idę do stacji i dam sobie trochę krwi spuścić.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 chciałam WSZYSTKIM - super-ludziska- baaaardzo podziękować za tak liczne przybycie. Normalnie odzyskuje wiarę w ludziByliście dzielni a panie pielęgniarki zachwyconeDziękuję również tym, którzy oddali krew w oddzielnych terminach, bo wiem od Pani doktor, że było kilka takich osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Z okazji zbliżąjących się ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, chciałbym wszytkim forumowiczom, życzyć aby spędzili je w gronie najbliższych, żeby te Święta były spokojne i wesołe a w nadchodzącym roku życzyć wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości, odrobiny ciepła i ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro, samych dobrych myśli, wiary w dobro i przekonania, że jeśli tego zechcemy, to dzięki nam, świat będzie pięknieszy. I więcej uśmiechu. Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) dziękuję!!! uwaga!! 19 stycznia o 9:00 oddajemy krew! za dzielność i chęci czekolada i naklejki banku krwi.... Troszkę zmodyfikowałam logo na potrzeby naszego województwa... Może pomysł się przyjmie. jakby co mam projekt w formacie CDR i JPG. Edytowane 5 Stycznia 2008 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) dnia 24 stycznia a.D. 2009 o godz. 9-tej zbieramy się w RCKiK w Szczecinie, żeby zasilić Moto-Bank Krwi. :buttrock: ZAPRASZAM Edytowane 18 Stycznia 2009 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 13 luty 2010 o godz 9 w STACJI KRWIODAWSTWA na UL.WOJSKA POLSKIEGO oddajemy krew .ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHETNYCH :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi