merida125 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 sqrczybyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 nie trzeba jezdzić od urodzenia żeby być bardzo dobrym, wystarczy kochać to co się robi i przezwyciężać własne słabości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekmx_125 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 No gosciu nieźle pomyka :notworthy: Do tego nie wystarczą same pieniądze...trzeba mieć jeszcze talent i odwage żeby coś takiego zrobić.Musi dużo ćwiczyć skoro doszedł do takiego poziomu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 nie trzeba jezdzić od urodzenia żeby być bardzo dobrym, wystarczy kochać to co się robi i przezwyciężać własne słabości jestes kobieta? :biggrin: moja zona czasem tak mowi :icon_rolleyes: tylko powiedz mi, jak to sie ma do rzeczywistosci? przypominam -> Rossi -> 3 lata -> pierwsze moto -> mistrz swiata od 125 po moto gp w rekordowym tempie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Filmik był juz na forum... :flesje: osobiście założyłem temat z tym filmem!! Tak czy inaczej koleś jest THE BEST, hyle czoła... hmm... sam bym tak chciał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 podziwiam maxymalnie takich kolesi, z racji wieku tym bardziej wielki szacunek dla niego! Ja mykam pare lat na moto ale takiego obcyia z moto jeszcze dlugo mial nie bede, a chaiłabym. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Pozazdrościć umiejętności ;) :) pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 hmm mysle ze ten 14-latek ma za sobą conajmniej 20 lat treningu :banghead: niezły :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Moze kiedys :icon_mrgreen: Jak narazie to tylko sny :icon_evil: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi