CRASH Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja jak co roku zawitam:)Tyle że z kobietą, a więc nici z fotek z modelkami...pozostaje przeglądanie fot z tamtych lat:D masz jeszcze jedno rozwiązanie , bynajmniej ja tak zrobię , w tym samym czasie w hali expo będa targi kosmetyczne tam zostawiam moją gwiazde i zmykam wolny na MBS :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 to się dołączam do ekipy fotoreporterów (moja pani też chyba będzie się nudziła) no i oczywiście chętny na piwko w dobrym towarzystwie. Może jakiś znaczek na smyczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas600 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Wiadomo, ze wystawa bedzie w Warszawie i Zabrzuale nigdzie nie ma zadnego info kiedy motobajzel odbedzie sie w Gdansku????A moze to jeszcze nic pewnego..... i maja zamiar odwolac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 A ja jestem wolny hehe ;) i porobie ohho troche będzie tych fotek,że hej :crossy: Może jakieś wiecie tak jak powiedział romans jakiś znaczek rozpoznawczy ??;) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 gdańsk chyba nieaktualny więc proponuję wa-we :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 O Kochani! :offtopic: Wobec tego mogę wziąć również kawałek aparatu fot., a nawet cały i zasilić trochę szanowne grono fotoreporterów, zgoda? Romans mam nadzieję, że będziesz mógł mi udzielić kilku cennych wskazówek na temat fotogtafowania, proszę? Belgu, no wiesz...na oczach swojej damy....zdjęcia innej hostessie( 30 min)? Kurczak blady, dziewczynie ukłony za wyrozumiałość! A ja myślałam, że to jej zrobiłeś sesję foto :wink: Etita, mi już fryzjer nie pomoże...ale na kawusię, dla kierujących, czemu nie? :biggrin: pozdróweczka. Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 czy może ktoś wie w jakich godzinach bedzie się to odbywać :icon_rolleyes: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Etita, mi już fryzjer nie pomoże...ale na kawusię, dla kierujących, czemu nie? :biggrin: oj tam umowie cie do mojego fryzjera, jak mnie pomogl to z Toba tez da rade :biggrin: jak czytam posty to sie zastanawiam czy panów to w ogóle interesują motocykle czy tylko hostessy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 czy może ktoś wie w jakich godzinach bedzie się to odbywać :icon_razz: :icon_arrow: Więc tak ostatnio dostałem meila od organizatorów i napisali cytuje kawałek wiadomości: "Otwarcie targów będzie miało miejsce w dniu 23.02.2007r o godz.13.00,natomiast 24-25.02.2007r impreza będzie trwała w godzinach : 10.00-18.00."" Chyba wszystko wiadomo już :icon_eek: oj tam umowie cie do mojego fryzjera, jak mnie pomogl to z Toba tez da rade :crossy: jak czytam posty to sie zastanawiam czy panów to w ogóle interesują motocykle czy tylko hostessy... etita no co ty ? Nas to i to interesuje dlatego tam jedziemy :icon_arrow: Heheh :flesje: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Belgu, no wiesz...na oczach swojej damy....zdjęcia innej hostessie( 30 min)? Kurczak blady, dziewczynie ukłony za wyrozumiałość! A ja myślałam, że to jej zrobiłeś sesję fotoPszczolko... Moja Mariolka juz przeze mnie obfotografowana na max...A ta druga hostessa chciala miec fotki do portfolio z tej wystawy i Mariolka sie mnie zapytalaczy jej porobie. Mialem pstryknac kilka fotek... skonczylo sie na calej sesji :icon_razz: jak czytam posty to sie zastanawiam czy panów to w ogóle interesują motocykle czy tylko hostessy...Motocykle wkolko te same... a hostessy wcale nie takie rewelacyjne...jak sie popatrzy na foty z zagranicznych imprez to tam sa hostessy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 a hostessy wcale nie takie rewelacyjne...jak sie popatrzy na foty z zagranicznych imprez to tam sa hostessy :icon_razz: oj tam cudze chwalicie - swego nie znacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 oj tam cudze chwalicie - swego nie znaciewlasnie, ze znamy... znamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 oj ... znamy i wiemy co mamy... znaczy ja wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) ustalmy jakiś znaczek bo się będziemy szukać po tych całych halach i uschnę z pragnienia :flesje: ... http://www.swiatobrazu.republika.pl/strona029.html Edytowane 1 Lutego 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Ja bym proponował transparent :flesje: W sumie pomysł niegłupi, tylko kto się go podejmie? Kto na 100% deklaruje przybycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi