Super stunter piter Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 gutek_rapier-to napewno nie jest prawda że idzie z 5 z małych obrotów na tylne.WIEM BO JEŻDZIŁEM na nim,a mocy sie boisz bo mówiłeś że zabujczo mocna więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Wiertara możesz sobie palcem w dupie powiercić,nie mówie ze cały czas jade na full gazie tylko jak przyspieszam na prostej to daje full gaz, a żałosny jesteś ty bo nic nie wnosisz do tematu,a małe obroty dla mnie to jakieś 4-5 tysiecy!! A własnie jakie są mniej wiecej obroty biegu jałowego bo chyba bardzo wysokie coś koło 2500 rpm A tak pozatym pucek123123 co 13 szczyl moze o tym wiedzieć srake z tego co widze to ty masz w dupie Wiertarzeczko dla twojego info rd jest tylko niecałe 5 razy słabsza niż ta RM bo ma ten sam silnik co dt a na zlot to mozesz sobie jechać ty ale na zlot popierdoleńców Edytowane 5 Stycznia 2007 przez gutek_rapier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 No gdy wsiadłem odrazu dawałem pełen gaz i nie boje sie tej mocy.Maszynka jest w Bdb stanie itp.Tak mi sie przynajmniej wydaje bo z 5 biegu czyli z ostatniego z bardzo małych obrotów gdy dam do deski to idzie na koło z gazu i przy okazji jeszcze ora ziemie Moze mocy sie nie boisz a odkrecisz na prostej potrafisz. Wykorzystaj chociaz 50 % mozliwosci motocykla na torze lub w ostrym terenie to juz bedzie rewelacja :) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 No wiadomo ze profesjonalista nie jestem ale fajnie jest polatać czymś naprawde mocnym od czasu do czasu dla przyjemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 No cóż tak się składa że mam właśnie takiego RM o jakim mówisz i jeżdże nim już 2 sezony. Znam ten sprzęt na wylot i wiem że z 4-5 tyś to nigdy w życiu nie pójdzie na koło!!! ( 5 bieg) może z 7-8tyś ale i tak trzeba by mu było pomóc (odchylić się albo szarpnąć). Widać że nie zrobiłeś tym sprzętem nawet 5 km bo byś takich bzdur nie opowiadał. I lepiej żebyś się za bardzo nie podniecał tylko pamiętał na czym jedziesz bo po przesiadce z RD na której odkręcając manetke mogłeś dłubać w nosie jednocześnie jedząc kanapkę i tak masz fart że jeszcze się nie połamałeś. Więc proponuje trochę pokory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Siemka kupiłem Rm 250 i mam następujące pytania: Czy są zestawy regeneracyjne do tylnego zawieszenia ponieważ motor wogle niema tłumienia? Co ile wymienia się podzespoły silnika? I jeśli ktoś ma to jakiekolwiek dane o tym motorku? A od kiedy ty masz RM 250?? Jak narazie masz tylko stare RD:] I zezłomawaną DT bez silnika:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 NO to chyba masz ja zarżnietego tego gruchota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Człowieku po prostu każdy kto się choć trochę zna na temacie to wie że nie masz zielonego pojęcia o tym co mówisz. A tak w ogóle to mnie nieźle wkurzyłeś tymi gadkami i może chcesz pokazać co umiesz?? Mieszkam w Konstancinie i jestem gotów przyjechać w twoje okolice i popatrzeć jak taki gówniarz jak ty nie radzi sobie nawet z 15 % posiadanej mocy. No chyba że wysiadasz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zagadaj cwaniaczku na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 ćwiarta mocny sprzęt 2 razy sie przejechalem ćwiartka(nie RM). I powiem wam ze wrażeniastraszeczne cholernie duzo balansu ciałem itp. Myśle tez ze niedasie od tak podniesc na koło ćwiart z 4-5 tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ty wiertarko a moze masz inne przełożenie niż ja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Uważajcie na frajera gutek_rapier. To oszust który nie wie o czym mówi i nie ma motoru o którym pisze. Zwyczajne dziecko jakich wiele, które chce zaimponować tym czego w rzeczywistości nie ma. Ten temat powinien zostać usuniety a gutek_rapie zbanowany. Szkoda słów na to coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) ZObacz jesteś t dokładnie 2 dni byłeś kozak, miałeś przyjeźdzać kozakowałeś przez gg i co,zesrałeś sie bo niechcesz przyjechać,moze sie boisz,moze jesteś ciota,ale wiem z doświadczenia ze dla takich niema tu miejsca No i wszystko jasne dziecinna zabawa ,wiertara to drugie konto pucek123123 Edytowane 6 Stycznia 2007 przez gutek_rapier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 To wiedz też z doświadczenia że mnie szkoda kasy na wahe dla 15 letniego szczyla bez motoru. Sory ale podziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Tez sie strasznie dziwie :) Gdy siadlem na Rma 250 i dalem w palnik na prostej to bylem po porstu zesrany.Niedalo sie zrobic tak aby nie poszedl na kolo z gazu :icon_idea: Stary ludzie kupują 250 fulle np po dt 125 czy innych tej klasy enduro.niektorzy za tydzien wystawiaja na alegro z checią zamiany na 125 full lub sprzedazy.Moze jakis film jak dajesz tym rmmem i jak wykorzystujesz tę moc? :) pzdr Wiertara co do tego uzytkownika to zdazylem to zaowazyc juz wczesniej ;] pzdr Edytowane 6 Stycznia 2007 przez DiboS60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi