Seboka Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Royal Star Venture ma silnik 1300 bez paru cm3 :D Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Byc moze ale oznaczenie ma Royal Venture 1200.Przynajmnie ta jego. :D :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Pierwsze Ventury mialy silnik 1200 potem dla potrzeb V-max,a rozwiercono do1300 i wlozono go tez do ventury i stad teraz jest 1300 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 No i wszystko jasne :) Dzieki :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam.No tak jak Pompka pisal brykam takim cudakiem LC hehe.Problemow z nim nie mam.W tygodniu dojazd do pracy po zakorkowanej wawie a w weekend trasa.Jest duży,cieżki ale jakos specjalnie nie czuć tego.Jedyne co w korkach przeszkadza to gabaryty glównie szerokośc no i jednak przy małych prędkościach trudniej go utrzymac ze wzgledu na mase ale to kwestia wprawy.VZ latwiej bedzie manewrowac i przeciskac sie.Ja mam gabaryty ruskiego rolnika 178 cm i 95 kg :biggrin: jeno peciny mam silne to utrzymac bez problemu moge.W jezdzie solo malina jak dla mnie ale gdy dojdzie pasazer to czuc wyrazne zaburzenia rozlozenia srodka ciezkosci.Wali sie przy malych predkosciach i potrafi poglebic zakret ale jest to do opanowania jak juz wiesz i jestes przygotowany na takie zachowanie.Tragedii nie ma :) Hamulce w modelach 98-00 makabra hehe,ja mam zalożone stalowe przewody wiec ciut lepiej ale generalnie polecam modele po 01 roku ze wzgledu na dwie tatrcze i lepsze zaciski.Sa znosne jesli jedziemy do 120 km/h solo ;) hehe.Hamowanie przy wyzszej przelotowej konczylo sie przelotem na czerwonym swietle hehe :wink: .Pali przy normalnej jezdzie od 5-6L przynajmniej moj.Problemow z rozrusznikiem nie ma ,jedynie sa odprezniki uruchamiane ciegnami ktore to wjekszosc super naszych serwisow i wlascicieli moto zapomina regulowac przez co rozrusznik robi klik ,klik.Regulacja prosta jak sprawdzanie luzu w lince gazu czy sprzęgła.Sprawdzać co 12 tys.km.Zazwyczaj zwieksza sie luz na lince w "tylnym garku".Normalna czynność obsługowa. Pewnie są lepsze i gorsze motocykle tej klasy.Ogolnie stawiam mu 4 z plusem za niedopracowane niektore detale stylistyczne jak dla mnie.Technicznie jak japonia lac benzinen i brykac.No dobra co jakiś czas wyregulowac,zmienic olej i filtry :wink:Czesci dostepne w wiekszosci od reki,duzo zamiennikow i wiekszosc silnikowych pasuje od VS1400.Jak to mowia o LC to jezdzaca atrapa ;-) ,zbiornik w siedzeniu,w zbiorniku air box.Panie co za czasy :-) NIc dodac, nic ująć, wszystko prawda :clap: Dwa lata się już na kredensie kulam i podzielam uwagi Fabia. Po mieście główny problem to szerokość.....po prostu się nie mieścisz:-( ale duże moto i ładne, to częściej ustepują...... :buttrock: ja wybrałem drugie rozwiązanie....na korki kupiłem Tenerkę :biggrin: pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 :icon_biggrin: Myślałem o dojazdach do pracy ,tyle że mieszkam w szergówce i jak bym odpalił go o 3 rano to sąsiedzi pewnie by mnie zlinczowali po tygodniu. :biggrin: Alternatywa pchać 500m :bigrazz: Miasto miastu nie równe w moim nie jest jeszcze tak żle.Zobaczę to będzie mój pierwszy rok jak znajdę się po drugiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Po mieście główny problem to szerokość.....po prostu się nie mieścisz:-( ale duże moto i ładne, to częściej ustepują...... :banghead: ja wybrałem drugie rozwiązanie....na korki kupiłem Tenerkę :smile: pozdrawiam, Maciek O to najlepsze wyjscie.Czuje ze i ja zapodam jakiegos uzywanego ,starszego endursingla co by na korkowe akcje brykac.No duze moto jest poprostu za duze :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi