soldi Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 To i ja sie zdradze z moimi "pociagami" do YT :cool: Nie bede wspominal poki co o samochodach poza moim zasiegiem (Mustang Shelby i inne Muscle). Przypadlosc ktora mnie meczy i dreczy (a nawet dwie), to Opel Kadett C Coupe i Opel Manta A. Niestety ciezko cos znalezc w rozsadnej cenie :icon_twisted: Ale bede szukal do upadlego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayoV6 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 To i ja sie zdradze z moimi "pociagami" do YT :eek: Nie bede wspominal poki co o samochodach poza moim zasiegiem (Mustang Shelby i inne Muscle). Przypadlosc ktora mnie meczy i dreczy (a nawet dwie), to Opel Kadett C Coupe i Opel Manta A. Niestety ciezko cos znalezc w rozsadnej cenie ;) Ale bede szukal do upadlego :D Kadett C i Manta A - w Reichu dostaniesz jaki chcesz, nawet kolor będzie miał taki, jak wolisz. :icon_mrgreen: Przy okazji aut poza zasięgiem, czyli Mustang Shelby itd. ... to Kolega już kiedyś widział Forda Capri?Jednego z takich oglądam codziennie: http://www.capri.pl/car/1103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soldi Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Kadett C i Manta A - w Reichu dostaniesz jaki chcesz, nawet kolor będzie miał taki, jak wolisz. jezeli chodzi o serwisy typu mobile czy autoscout, to ich ceny zaczynaja sie od 2000 E :| Moze jakbym na miejscu pogrzebal, to by sie cos znalazlo, ale w obecnej sytuacji to lipa.. Przy okazji aut poza zasięgiem, czyli Mustang Shelby itd. ... to Kolega już kiedyś widział Forda Capri?Jednego z takich oglądam codziennie: taa, znam capri :evil: fajna bryczka, ale jeszcze na nia nie choruje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udało mi się wczoraj kupić kultowego klasyka który podoba mi się od około 20 lat-Citroen CX Prestige (przedluzony o 30 cm) z turbodoładowanym (plus intercooler) benzynowym 2500 z 89`. Auto choć dopiero 18 letnie, to ma już świetny sznyt oldschoolowy. To auto na mnie zawsze robiło i robi piorunujace wrażenie.Sam zakup był ciekawy, bo pochodził z kolekcji 20 innych Citroenów. Właściciel zmarł, przed śmiercią zadysponowal swym majątkiem ale spadkobieczyni nie bardzo byla zorientowana w temacie, i co kilka dni odnajdywano na terenie majątku kolejne auta zakitrane w różnych pomieszczeniach. Takim sposobem na dzień dzisiejszy znaleziono ich 24 sztuki, a ja przygarnąłem pod skrzydełka jedną perełkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) A co powiecie na to KLIK? Jest to VAZ LADA rocznik 1978. Samochód jest mojego dziadka, jest jego pierwszym właścicielem. Stan jak na fotkach moim zdaniem -BDB bo zawsze coś się znajdzie. Pali ładnie silnik jak na swój wiek bez remontu jest bardzo zrywny, miejsca w środku w cholerę, bardzo wygodne fotele. Jedyna wada to brak 5 biegu - przy silniku 1500 ccm powinien być - Ruscy dali ciała. Ogólnie bardzo przyjemne wozidełko. Ja nie pozwolę oddać tego auta na złom ani sprzedać! Pozdrawiam Zapomniałem dodać, że Dobra marka firmy Porsche opiera się nie tylko na sukcesach sportowych, czy osiągach, lecz także na jakości wykonania, niezawodności i przydatności tych samochodów w codziennym użytkowaniu. Spowodowało to, że do firmy zaczęli zgłaszać się inni producenci z branży motoryzacyjnej z prośbą o pomoc przy pracach rozwojowych nad nowymi modelami. Radziecka wówczas firma Auto VAZ zleciła jej przeprojektowanie licencyjnych silników do samochodów Łada 1300/1500www.wikipedia.pl Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Piotreek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yussuf Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Najwspanialszy youngtimer to Mustang Shelby GT z roku 1967 :buttrock: KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 taa... piekne cacko nastepna fura bedzie wlasnie taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi