ADID Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 WITAM :clap: Mam takie pytanka Co to jest Boost Bottle?? Co to daje po zamontowaniu w skuterku?? A i gdzie sie to montuje?? :wink: http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?c...c5751712a7f5fb9 Z GÓRY DZIEKI :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 To takie coś z takim czymś które daje ponoć zmniejszenie zużycia paliwa i lepszą reakcję na dodanie gazu poprzez . Wpisz w google gazbox bo tak ogólnie się to to nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 niweluje to dziurę w mocy gdy dajesz gazu po hamowaniu, zmniejsza też ciut zużycie paliwa, wpinasz go w przewód podciśnieniowy (ten co otwiera kranik) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Za 100 zeta masz prawie 30 litrow wachy. Dla mnie cos to sie nie kalkuluje... Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Za 100 zeta masz prawie 30 litrow wachy. Dla mnie cos to sie nie kalkuluje... kalkuluje się gdy zamiast wjeżdżającego ci w dupę autobusu możesz odjechać Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 chcesz ulepszyć motocykl? Zakładaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 enduromaster a używałeś tego? Czytałem o tym trochę na angielskojęzycznych forach i opinie są naprawdę różne, a konkluzja generalnie taka, że napewno nie szkodzi:wink:, a jak pomaga to wbardzo nieznaczącym stopniu... I większość ludzi montuje to ze względu na walory wizualne (a la N2O). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi