samson Opublikowano 23 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2003 No teraz to ja juz zglupialem. Wiewior co my widzielismy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 23 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2003 Wedlug mnie to widzieliscie TDM nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiór81 Opublikowano 23 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2003 No teraz to ja juz zglupialem. Wiewior co my widzielismy?Nie wiem, jak to się ma do planów fabryki, dat wydania itd, ale według mnie to był ten sprzęt z pierwszego posta. I na pewno nie był to TDM. pzdr WR81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 23 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2003 A huk, co widzieliscie to Wasze! :D pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 23 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2003 No prawidlowo, milicja ma zawsze racje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 To jest obecnie dostępny w sprzedaży w Polsce, tak jak i wszędzie indziej, najnowszy tegoroczny model Fazer 1000. Cena - 44.900 brutto. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 26 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2003 To jest obecnie dostępny w sprzedaży w Polsce' date=' tak jak i wszędzie indziej, najnowszy tegoroczny model Fazer 1000. Cena - 44.900 brutto. [img']http://www.dominikszymanski.neostrada.pl/Fazer02.jpg[/img] pzdr I ja sie zgadzam, a cosik takiego jak na pokazanych zdjeciach czyli niby nowy fazer 1000 na 2004 rok to ja widzialem w tym roku na Krecie, ale byl to TDM, mial podobne swiatla, ale przeciez tam nawet na pierwszy rzut oka inna geometria, tzn. wysokosc, przeswit, rama alu a fazerzer zawsze byla stalowa itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 27 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2003 CZESCFAJNY JEST FAZEREK ,FAJNY WAHACH ,FAJNY ZADUPEK ,RAMKA TEZ FAJNA ,TYLKO TA KIEROWNICA MNIE DENERWUJE (JECHAL KTOS? ).JAKAS TAKA WYSOKABARDZIEJ LUBIE KIERAKA OD GSX'AA CZY KTOS MA ZDJATKA FAZERA TOTALNIE NAKED ,TO ZNACZY REFLEJTOR Z PRZODU?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 27 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2003 ACHA A CO DO WIDZENIA TO WIDZIALEM TA FAZERKE W WYDANIU SREBRNYM ,CO JEST U DOMINKA NA ZDJECIU W LODZI POD PEWNA DYSKOTEKĄ.NIE BEDE ROBIL REKLAMY BO SIE ZLECĄ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2003 Dla porównania wersja FZS 600 Fazer, za 30.900 zł: Wersji bez owiewki nie ma w ofercie, przynajmiej nie doszukałem się :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 27 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2003 Mi się fazer strasznie podoba. Jest taki jakiś podobny do suzi sv1000s :D Piękne motorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Helter Skelter Opublikowano 28 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 Jeżdżę Fazerkiem 600, właśnie stuknęło mi 8500 km i moge powiedzieć że kierownica jest bardzo, bardzo wygodna. W ogóle moto jest miodzio. Miałem okazję pośmigać SV 650s i naprawdę nie ma porównania.Pozdro,Helter Skelter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 28 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 A ja nigdy Fazerem nie jezdzilem, i nie chce, chociaz to dobra, turystyczna maszyna... tylko ten tani, rdzewiejacy wydech...dramat :x Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 28 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 A ja nigdy Fazerem nie jezdzilem' date=' i nie chce, chociaz to dobra, turystyczna maszyna... tylko ten tani, rdzewiejacy wydech...dramat :x Pozdrowienia[/quote'] Wydeszek latwo zmienic - polecam :klang Fazerka na STREETFIGHTERZE za 450 PLN - http://foto.kroolik.com/fazer/MVI_8157.AVI oraz wersja UNPLUGGED http://foto.kroolik.com/fazer/MVI_8131.AVI - ala P. Hanzlik na Bielawie :twisted: a poza tym to fazer rzadzi zdecydowanie :D Sam choruje na Fazerka, bo troche nim pojezdzilem, ale pewnie nie predko dane mi bedzie sobie cos takiego kupic, o ile wogole kiedykolwiek. Fazer jest uniwersalny, dobry do turystyki, a i wyszalec sie nim mozna skutecznie. Do tego te bajeczne hamulce... A tamto zdjecie , z poczatku to rowniez wydaje mi sie ze jest to cos posredniego miedzy Fazerem a TDMem, wysoka kierownica, duzy przeswit, owiewka tez wyzsza.. wogole to nie wyglada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 28 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 Zmienic mozna, ale caly wydech kosztuje troche pessos. Qrtka, niedowiarki, DTM, kierownica nie taka, przeswit nie odpowiada, mowie, ze Fazer, to Fazer! :twisted: Looknijcie sami! http://www.motorcyclenews.com/news/detail?...cumentID=176356 Pozdrowienia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi