JareG Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 .. bo czas zaczac skladac grata, a u mnie nigdzie ich nie ma.. :)Motocykl z 1988 jesli to ma jakies znaczenie.Szukam tez uszczelki prawej kapy silnika. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Uszczelka to w Larssonie, a łożysko w sklepie z łożyskami (niemam pojęcia gdzie w necie można kupić nietypowe łozyska). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Uszczelka to w Larssonie, Musze jeszcze dokupic te gumke, ktora oslania polaczenie wahacza z silnikiem via kardan.. wiec chyba zaatakuje ASO Suzuki. a łożysko w sklepie z łożyskami (niemam pojęcia gdzie w necie można kupić nietypowe łozyska).To jest problem, niedawno caly dzien jezdzilem po Toruniu, i tylko w jednym miejscu znalezli mi odpowiednik.. ale zamowic go moge dopiero 3.01.2007 W innym sklepie wmawiali mi, ze takich lozysk nie ma :biggrin: (trzymajac moje w lapie) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 na lubickiej jest dobry sklep z łożyskami gdzieś na wysokości z trytonem tam popytaj ( jeśli nie byłeś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 na lubickiej jest dobry sklep z łożyskami gdzieś na wysokości z trytonem tam popytaj ( jeśli nie byłeś)Nie bylem. Odwiedzilem "Kontakt" na Mazowieckiej i Chrobrego, "Margo" na Studziennej i Sobieskiego, i "Coala" na Chrobrego - i dupa. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi