simon_r Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Od razu wdać, że jakas młodzież niedoswiadczona sie wypowiada, no i ew. zwapniali staruszkowie. Albo jakieś tańce, siłownie albo nic nierobienie. A przecież wiadomo, że do utrzymania formy wystarczy systematyczny SEX. No ale ostatecznie jest swoboda wyboru. :icon_eek:pepe ujął to dokładnie tak jak należy... ja dodam jeszcze od siebie, ze przecież zima właśnie jak nigdy są ku temu okoliczności bo to i ciemno wcześniej się robi i kobitki bardziej chcą być przytulane bo im zimno :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M. Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Kosztem snu to ja to robię :icon_rolleyes: jak mi wychodzi 5 godzin spania na dobę to jestem szczęśliwy jak świnia w deszcz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 1.Silownia 3 razy w tygodniu.2.Mordercze treningi capoeira 2-3 tydzien.3.Basen czasami - swoje sie juz w zyciu naplywałem, se czasnąłem ratownika 2 lata temu.4.Bieganie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 1.Silownia 3 razy w tygodniu.2.Mordercze treningi capoeira 2-3 tydzien.3.Basen czasami - swoje sie juz w zyciu naplywałem, se czasnąłem ratownika 2 lata temu.4.Bieganie tez. 1. Mordercze piwo 3xtydzien2. wódka piatek i sobota dopełnego zanurzenia3. wino ale tylko rano w środy4. ......... forma wrasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 a ja nie używam windy i wbiegam po schodach na górę :icon_question: poza tym do lata nic nie robię. kiedy zato jest słoneczko śmigam na Hel na tydzień-dwa na windsurfing i tam nieźle dostaje w kość od wiatru... i tak jestem szybszy od niejednego z was co regularnie pływają :icon_biggrin: chwale się, a co, ale taki się urodziłem, że szybko pływam choć nigdy nie trenowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 4 razy w tygodniu siłka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Moim sposobem jest bieganie do autobusu :( Prawie zawsze jestem spóźniony i te 200 metrów jakoś trzeba przebiec, a poza tym to z braku motocykla śmigam już od bardzo dawna rowerem przez cały rok i jest fajnie :icon_razz: aha bym zapomniał... chodze na siłownie do kuchni, a konkretnie do lodówki, podnosze masło, kiełbase wyciągam chleb i pakuje. PS:Jeszcze mam do Was pytanie... jak mogę przytyć (skromnie) z 10 kilo. Może ktoś wie, jakaś specjalna dieta? Produkty? Gdyż mam ponad 190cm, a moja waga to tylko 77 kilo, może dla niektórych to dużo, ale nie dla mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ja to jak was czytam to stwierdzam, że:a)albo tu na forum sami bezrobotnib)same ludziki z zerowym życiem prywatnymc)sami mistrzowie w zarządzaniu czasem Kurcze, ja to się muszę nieźle nagłowic, żeby "wyłuskać" 2 razy w tyg po 1,5h na siłownie a tu czytam, ze "10 x siłownia, 10x basen i 100 kilometrów z buta. Tygodniowo oczywiście" Zgadzam się po robocie wracam do domu zjem obiad i co... i padam nic mi sie nie chcę, spotkam się z lubą i jak wyczaruje jakis dzień na basen, a juz okazjonalnie jakieś domowe ćwiczenia to max . Najgorzej jak przychodzi czas sesji wtedy to zarobiony, niewyspany ... nie myśę o ćwiczeniach. Dlatego jak to ktoś wspomniał... RESPECT... dla dbających o kondychę. Jeszcze mam do Was pytanie... jak mogę przytyć (skromnie) z 10 kilo. Może ktoś wie, jakaś specjalna dieta? Produkty? Miałem ten sam problem i wszystko sie zmieniło jak zacząłem pracować jeść niereglarnie i odpóściłem sobie grę w kosza. I po pracy lubię odpoczywać :bigrazz: . Kilogramy tylko tylko przybywają! P.S. Nie zapomnijcie podtrzymywać formę z browarkiem bo na rozoczęciu będzie cieniutko ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 ... Nie zapomnijcie podtrzymywać formę z browarkiem bo na rozoczęciu będzie cieniutko :buttrock: ;) ... ja ostatnio przetrenowałem ... do południa potem leżałem krzyżem ... i parowałem alkoholem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siurniety krolik Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 A więc tak w celu utrzymania dobrej formy ( nie mylic z zalewaniem formy ;) ) W okresie tzw. zimowym stram się regularnie trenować :biggrin: - 2-3 razy w tygodniu kickboxing - kiedyś był to trening wyczynowy odkąd zacząłem jeździć i po kontuzji kolan to już raczej rekreacja - 1-2 razy w tygodniu siłownia - 1 w tygodniu bieganie ( 4,5 km ) i/lub basen ( 1,5 km ) - alkoholizowanie się połączone z rozmowami o wakacyjnych wojażach, planowanie tras, obstawianie wyników moto gp w brnie roku 2007 :P i tym podobne wizje wypadów na dwóch kołach :biggrin: lekkie raz w tygodniu i raz w tygodniu tak do zatonięcia ;) oby do wiosny :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 PS:Jeszcze mam do Was pytanie... jak mogę przytyć (skromnie) z 10 kilo. Może ktoś wie, jakaś specjalna dieta? Produkty? Gdyż mam ponad 190cm, a moja waga to tylko 77 kilo, może dla niektórych to dużo, ale nie dla mnie ;) wszystko znajdziesz tutaj http://www.sfd.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) Siemka ! Wydaje mi sie ze to byloby chyby najlepsze, powinni dodawac do kazdego zakupionego bike'a. http://videos.streetfire.net/search/KTM/1/...0d05cb68ad1.htm pozdrawiam :buttrock: Edytowane 23 Stycznia 2007 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theNaturat Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Bieg 3x/tydz, silownia 2x/tydz, siatkowka 3x/tydz, basen 1x/tydz - i wszystko sie poszlo j.. bo skrecilem kostke ( 3 stopien ) nie weim co mam robic bo chodze tylko o kulach... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanshin Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Aikido 3 razy 1,5 godziny sieki żeby schodzić z maty na 4 łapach(czasami z nawalaniem po układzie limfatycznym ścięgnach, stawach i naczyniach) w domu co najmniej 2 razy w tygodniu po 200pompek różne rozstawienia ramion 50 (2X 25) na jednej ręce) hantle 100 na rękę x 10kg, 3 rodzaje ćwiczeń na mięśnie brzucha, 50 przysiadów, 7 zejść, 15 minut rozciagania, 25 podciągnięć staram sie podciągać codziennie i to razy 365 dni w roku.HAI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konczu84 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ja na tygodniu latam na silownie gdzie cwicze klatke plecy barki i nogi a przy weekendzie zabieram sie ostro do pracy na bicepsami, bo nie ma lepszego treningu jak przechylic pare literkow piwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi