ptasiorr Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam!Tak jak w temacie.Potrzebuje cięgno gazu(linke gazu) do Yamahy DT 80 lc2 53v 95r.Gdzie takie cos moge dostać/zamówić?- jakies namiary albo moze ktos moze kupic lub sprzedać :) Proszę o pomoc :) GG: 5847448 czekam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) www.larsson.pl Edytowane 25 Grudnia 2006 przez Mr.Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 www.larsson.plNajpierw sprawdź!Bo nie ma na larssonie!:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 sprawdź w olek motocykle maja tam bardzo duzy wybor ale nei weim czy do dT dostaniesz, linki zwykle mozna dorobic u jakiegos majstra, wiec poszukaj w okolicy jakiegos warsztatu motocyklowego za "browara" powinni na miejscu zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaju3 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 http://sklep.mieloch.pl/index.php?cPath=81...9806a1053d898cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 jak wiadomowszem i wobec do suzuki RG cto z częścoiami ciężko. Potrzebuje linki obrotomierza (taka sama jak do predkościomierza tylko pewnie krotrza i nie wejdzie mi w pancerz bo takowy mam dobry). W AGmocie linka predkosciomierza z pancerzem do suzuki i tu parenascie typow kosztuje 27zl plus przesylka. nie dobrze. Potrzebuje też lancucha tez do tego suzuki. Zebatki w bdb stanie, lancuch wisi. Niewiem gdzie takowy nabyc. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 www.moto-akcesoria.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Nie znalazłem na tej stronie interesującyvhj mnie linek, ale były łancuchy. Ten jest do mojego rocznik 95 sugeruje ze jest to gamma.http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....cdb2f5279eeedce Czy ta cena jest normalna/wysoka/niska?? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Nie znalazłem na tej stronie interesującyvhj mnie linek, ale były łancuchy. Ten jest do mojego rocznik 95 sugeruje ze jest to gamma.http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....cdb2f5279eeedce Czy ta cena jest normalna/wysoka/niska?? TomekWidze, że mieszkasz w stolicy, to sklepów motoryzacyjnych chyba jest pod dostatkiem? Pojeździj i porównaj ceny dopuki panuje zima :bigrazz: A co do ceny tego łańcucha to myśle, że do 80ccmtroche drogo, ja bym kupił tańszy :icon_rolleyes: Do mojego motoru jak pytałem w sklepie to łańcuch niewzmacniany kosztowal 100zł, a wzmacniany 220zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 200zł za komplet 2 zebatki i lancuch. Dzis pojechalem (hmm poszedłem) do larsona i mily pan dal mi caly 999stron katalog czesci, a w nim 4 typy tego RG z czego 2 gamma, roczniki koncza sie na 93, ale poniewaz owiewka przod jest niemieckiej firmy RMA to prawdopodobnie w/w komplet bedzie pasował. dokładnie takie samo zestawienie jak chciałem kosztuje 171zł. Zeby miec pewnosc co kupuje to zdejme lancuch, policze, odczytam ile zabow maja zebatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) Jesli nie da sie kupic gotowca, to jest duza szansa ze mozna potrzebna linke dorobic :DJa dzis odebralem linke od gazu (10 zl), i od hamulca tyl (30 zl), wygladaja jak nowe :) Edytowane 13 Lutego 2007 przez JareG Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 zawsze ktos moze dorobić. mi od sprzęgła dorabial taki chlopaczek - 30 zeta - wazne by dac mu osłonke z pancerzem i zaciskarką ładnie zrobi. sam bym sie w to pobawił, ale nie wiem gdzie i za ile taką zaciskarke dostac (?) pozatym chyba to z deka drogie ; / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 200zł za komplet 2 zebatki i lancuch. Dzis pojechalem (hmm poszedłem) do larsona i mily pan dal mi caly 999stron katalog czesci, a w nim 4 typy tego RG z czego 2 gamma, roczniki koncza sie na 93, ale poniewaz owiewka przod jest niemieckiej firmy RMA to prawdopodobnie w/w komplet bedzie pasował. dokładnie takie samo zestawienie jak chciałem kosztuje 171zł. Zeby miec pewnosc co kupuje to zdejme lancuch, policze, odczytam ile zabow maja zebatki.lineczkę dorobią w JANKACH-taniej wyjdzie-jadąc na wrocław po lewej masz za*eb... szyld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi