lukas 78 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 zastanawiam się mocno nad zakupem nowych butów i biorę pod uwagę http://www.4bikes.pl/product_info.php?cPat...products_id=111ihttp://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=6413 z tego co wyczytałem to te alpiny są ze skóry co według mnie jest lepsze niż jakiś tam plastikco byście wybrali .... oczywiście do jazdy sportowo-turystycznejmoże ktoś jeździ w takich modelach to proszę o recenzjepozdrawiam i wesołych świąt :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Poczytaj w archiwum-tematów o Vertigo i SMX jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 o alpinach nie ma za dużo wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja jezdżę w Sidi Vertigo i polecam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 a ja mam SMX plus i uwazam ze sa o wiele lepsze od vertigo corsa a tym bardziej od zwyklych vertigo. a dla czego tak uwazam to pisalem juz w innych tematach. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ja jestem na etapie zakupy butów. Zakładam kupic Sidi Vertigo albo Vertigo Corsa i o tych dwóch modelach myslę. Transakcja nastapi pewnie na wiosnę więc jeszcze mam trochę czasu i chodż jestem zdecydowany na zakup butów marki Sidi to obejrzę też buty Alpiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 A ja wlasnie jezdze w dokladnie tych butach Alpiny. Nie mialem okazje nigdy jezdzic w butach SIDI chociaz na rowerek mam takie i 4 lata w nich smigam i nie rozwalily sie ani troszke. Mysle ze w przypadku butow motocyklowych jakosc wykonania jest podobna w obu modelach ( czyli bardzo wysoka). Nie sa to buty z nizszej polki. Jesli chodzi alpine w urzytkowaniu to wyglada to tak. Pare razy jechalem w deszczu. Przemokly tam gdzie sa wywietrzniki ale to chyba nieuniknione... Jesli chodzi o przewiewnosc to mysle ze tez jest na dosyc wysokim poziomie. Chodzi sie w nich calkiem sympatycznie, nie uwieraja sa wygodne itd... Mysle ze wybor powinnien pasc na wyglad. Ktore ci sie bardziej podobaja te bierz bo chyba sa podobnej klasy. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 do motocyka dokladaja kuponu znizkowe midzy innymi na wszystkie produkty sidi w hondzie kawaler w katowicach. Ja planuje kupic sidi b-2 i wyjdzie mnie to cos kolo 540 pln... mysle ze warto jutro jade mierzyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi