ernik17 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Swietna maszyna :) musi miec kopa Kozacka !!!!! :notworthy: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Niezła musi być zabawa z takim terenowcem. A jak tam działa mechanizm różnicowy? Da się śmigać po asfalcie czy jest zblokowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Znajomy ma raptora 600 ..... super sprawa są te quady.... latem ciora sie w błocie a zima w śniegu, ... no i zapomniałem dodac, że quadem można robićsuper kuligi ;) pozdro .... super furka:) bardzo mi się podoba :cool: ttylko jak dla mnie to dosyc droga:P:P pozdrawiam i zyczę miłej jazdy :) :) :notworthy: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Po asfalcie się dobże śmiga, ale oś jest stała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Stala?? Chyba ma uklad roznicowy... Pogratulowac sprzeta. http://www.bikepics.com/pictures/749844/ Tu chyba cos widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Fajny sprzęt, kiedyś myślałem o czymś podobnym ale teraz wolałbym jednak enduro :buttrock:Pozdro Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 :icon_biggrin: :biggrin: :clap: :clap: :clap: Gratki za fajny sprzecik :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 gratulujejezdzilem raptorem 700 i przez kilka chwil sie zastanawialem motocykl/quadjednak zostaje przy jednośladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 gratulujejezdzilem raptorem 700 i przez kilka chwil sie zastanawialem motocykl/quadjednak zostaje przy jednośladzieTo ja chyba jestem jakiś inny, bo latałem quadami dosyć często i jakoś mnie to ani trochę nie ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 ZAJEbissta fura i musi mniec kopa :icon_evil: pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Gratki Naprawde fajna maszynkaGumowych drzew życzePozdrowiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi