WilQ_21 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witamjaka jest realna cena za WSK M06Z2 w częściach z zrobionymi chromami, oczywiście bez dokumentów pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 300-400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 300-400....za tyle sam chętnie kupię :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 300-400....za tyle sam chętnie kupię :biggrin: Jak ktos ma taka w podanym stanie to rowniez chetnie zakupie. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Dzisiaj kupiłem kolejna WSK wersja L co prawda ale na chodzie, kompletna 300,-ostatnio kupiłem bez pieca B-1 za 150, a na złomie za wersje L bez wachacza tylnegozapłaciłem 40zł,wiec trzeba szukac a nie siedziec przed internetem bez przerwy:P A propo, całkiem niedawno na Alle była taka wieska dwuramówka ale chyba B-1 kompletna, tylko w srednim stanie ale na kołach piec zgodny z rama koles zdecydowany był ja sprzedac za 300 ale to było pod Toruniem to odpusciłem.A to taka ciekawostka, niewiedziałem gdzie wkleic:http://www.imcdb.org/i155668.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Jakbym widzial swojego sokola, po przerobkach i przed restauracja. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 a to widzę że szkoda się pozbywać Wieśki za taką kasę pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Kupic warto, sprzedawac nie warto, chyba ze na aledrogo to za Wieske trójke bez kwitów ok.500 dostaniesz, jak jest na chodzie, i tak nie warto, ja bym zostawił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 po co się pozbywać sprzętu, który po woli będzie rósł na wartości? może nie tyle co w zł a mentalnej. trzymaj - o jeść nie woła. Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 chodzi o to że jej nie zrobię bo mi się przestała podobać,a druga sprawa zbrzydły mi polskie motocykle ale widzę że będzie musiała zostać pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 czy coś się stało, że Ci zbrzydły? czy po prostu decyzja o tym, że "chce jeździć, a nie babrać się w rupieciach"? wiesz, jak przeszkadza Ci w garażu, to właściciel zaraz się nowy znajdzie. ;) Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Wiesz co zbrzydly ci ? A coz to takiego sie stalo ze ci one zbrzydly i czym ci one zbrzydly :icon_question: Wstydu nie masz zeby takie herezje pisac. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 czy coś się stało, że Ci zbrzydły? czy po prostu decyzja o tym, że "chce jeździć, a nie babrać się w rupieciach"? wiesz, jak przeszkadza Ci w garażu, to właściciel zaraz się nowy znajdzie. ;) Gośka nie chodzi o to że nie chce mi się grzebać w weteranach bo tak się składa że z tego "żyje" i mi to nie przeszkadza, bo motocykl do jazdy mam ale patrząc trzeźwym okiem WSK bazuje na jednym i tym samym a motocykle różnią się jedynie błotnikiem czy innym detalem i to mnie właśnie nudzi a nie głoszę herezji tylko wypowiadam się w tym temacie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Wypowiadajac sie w tym tonie o polskich zabytkach byloby mi poprostu wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 (edytowane) WSK bazuje na jednym i tym samym a motocykle różnią się jedynie błotnikiem czy innym detalem i to mnie właśnie nudzi a nie głoszę herezji tylko wypowiadam się w tym temacie pzdr No fakt faktem, jeśli chodzi o różnorodność modeli silników to nie zabłysnęli.Chymm czy ja wiem czy WSK jest takim oklepanym motocyklem.Faktem jest ze WSK 125 nie odnotowała jakiś wielkich zmian, prócz tej z 1971r na 72r(potem to już tylko lekkie lfty).Natomiast 175 sama w sobie jest ciekawa, zwłaszcza wersje sport i M21W2. Zastanawiając się głębiej rozumiem o co w tym chodzi. Racje w jakimś stopniu masz (w "jakimś" bo jestem fanem WSK WFM SHL). Także jak tu pisano, jeśli chcesz sprzedać, kupiec się znajdzie na pewno, tylko jeszcze za wcześnie na taką decyzje, no na przykład z powodów czysto pieniężnych, bo przecież warte to wiele nie jest ;]Aczkolwiek można zwrócić uwagę też na np. motocykle radzieckie ( Drodzy wielbiciele boxerów to tylko przytoczony przykład :) ) W sumie rzeczy nie znam się na nich totalnie, i żałuje tego bardzo(ale boje się ich równocześnie :)) . W tych motocyklach też zmiany następowały podobnie, aczkolwiek no jakoś w większym stopniu wpływały na jego budowę i wygląd. Także czy z WSK jest tak źle, hym myślę że nie ;) Edytowane 20 Marca 2011 przez Żurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi