drobi Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 jest w czym wybierać :notworthy: www.bikez.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 jakoś ta chłodnica mi w nim nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 No i już mam prawie pewność, że nic ładniejszego od mojego motka nie będzie nigdy na rynku. Nie wiem, czy cieszyć się, czy płakać :biggrin: .No oprócz nowego HD Softail Custom ...Cel jest jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Mnie się podoba, zajebiaszcza jest :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ni pies, ni wydra.W stylu ani to Drag (tym bardziej Wild), ani Midnight 1,9.Może na żywo będzie wyglądał inaczej, ale na dzisiaj to dla mnie taki "goguś" :) Zalety ma faktycznie w zakresie silnika (nowa konstrukcja, wtrysk, wg testerów wspaniałe właściwości pracy) oraz w zakresie właściwości jezdnych, ale w wyglądzie jakaś taka "ślepa uliczka".No ale cóż - de gustibus... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 yy z calym szacunkiem Dymsha ale chociazby skromnie mowiac vn 1600 jest o wiele ladniejszy od drag stara :D :) co do tych nowosci to juz w wakacje znalem te motocykle a test tego sprzeta juz byl... --> http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page...?ArticleID=3822 uwazam ze stare dragi bije na leb na szyje jezeli chodzi o wyglad, jednak szkoda ze ma pas zebaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Moto jest ladne a do Stana przestan sie czepiac pasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Draco nie wiem o co ci chodzi pas zebaty w porowaniu do wala kardana w dragu 1100 nie jest wcale atutem... wiem ze czujesz sie osobiscie urazony ale to tak wiesz mowie z dobrego serca nie ze zlosliwosci ale za to od draga 1100 jest ladniejszy, ma wtrysk, chlodzenie ciecza, felgi, czyli wszystko co powinno byc w dobrym motocyklu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Mi się podoba linia Drag Stara w wersji Custom, a niestety nikt (no oprócz Kawy 900, ale on jest taki sobie, no i poniżej 1000) nie robi już wersji custom i to mi nie pasuje. Więc nikt mnie nie przekona, że jakikolwiek classic jest ładniejszy od Drag Stara 1100 Custom :D . A innym niech się podoba co chce :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Mi się podoba linia Drag Stara w wersji Custom, a niestety nikt (no oprócz Kawy 900, ale on jest taki sobie, no i poniżej 1000) nie robi już wersji custom i to mi nie pasuje. Więc nikt mnie nie przekona, że jakikolwiek classic jest ładniejszy od Drag Stara 1100 Custom ;) . A innym niech się podoba co chce :) .Mamy podobne gusta, choc we mnie zwyciężyła linia classica. Ale taki softail...mmm... W Dragu kładzie mnie na kolana wygląd - delikatny przód, wąskie koło i masywny tył :) :clap: a jednocześnie bak nie jest jakimś rozwinięciem zbiornika z komarka. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) o gustach sie nie dyskutuje ale mysle ze jak ktos bedzie wybieral nowe moto to drag z racji tego ze juz go troche robia nie bedzie tak atrakcyjny jak ten nowy co teraz wchodzia moze wogole juz 1100 nie bedzie dostepny i ten wejdzie w jego miejscechociaz linia cruiserow w yamasze jest wyjatkowo krotka Edytowane 19 Grudnia 2006 przez Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 a moze wogole juz 1100 nie bedzie dostepny i ten wejdzie w jego miejscechociaz linia cruiserow w yamasze jest wyjatkowo krotka No ale jest sens robic kilka motorkow z tego samego przedzialu?Mam na mysli Dragstar 1300 (bo rozumiem, ze ten XVS to wlasnie DragStar) i MidnightStar 1300 ?Czyli bedzie linia DragStar'ow 650, 1100 i 1300 + MidnightStar'ow 1300 i 1900 ? Eeee... blizej sie przyjrzalem tym linkom i listom motorkow...Wydaje mi sie, ze znajduja sie tam oznaczenia europejskie jak i amerykanskie. A zatem w Stanach jest to co u nas bedzie: V-Star 650 to Drag Star 650;V-Star 1100 to Drag Star 1100;V-Star 1300 to Midnight Star 1300 (ot Amerykancy zrobili sztuczke z nazewnictwem);Roadstar 1700 to Wild Star;Midnight Warrior 1700 to Warrior;Roadliner 1900 to Midnight Star 1900. Krotki test Midnight Star 1300 macie w grudniowym Twoim Motocyklu.Prosze mnie poprawic jezeli sie pomylilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Jeżeli chodzi o USa to chyba wszystkiego mozemy im zazdrościć. U nich chopki i kruzy to ptęga więc producenci oferuja mnóstwo tego. Nawet Royala mają w salonach. Chorobcia i ta cena $10,090.Dolar po 2,9. W europie kosztuje tyle ale w ojro. a to juz powiżej 40 kloców.Wygląd moim zdaniem zajefajny, choćby dlatego , że trudno pomylić z czymś innym. Jeden tłumik to dziś rzadkość, elementy art deco, reflektor. Cacana. W przeciwieństwie do wspomnianego tu VN1600, który dla mnie jest delikatnie mówiąc nieszczególny, żeby nie rzec tandetny. W ogóle Kawa z kruzerami to nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 wiem ze nie ma sensu robic 6 modelow ktore sie roznia blotnikiem ale jednak oferta byla bidna a teraz sie to troche rozkreca a co w vn 1600 jest tandetne ? i co z ta kawa i kruzeramibardzo bym prosil o jakies rzeczowe argumenty a nie tylko fakt ze posiadasz 800-tke i wszystkie powyzej tej pojemnosci sa be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Konstelacja Yamahy ma wiele gwiazd,ale królewska jest tylko jedna :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi