Prot Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Złotą Odznakę Logistyczną otrzymuje Gerard. Wiadomo za co... Ja powiem głosno za co ... za zrobienie pobudki chłopakom z Volkssturmu o 3.15 :icon_mrgreen: choć nie tylko im ... Niniejszym Kamandirowi Kulikowi EKG udziela nagany. Wiadomo za co ... patrz sygnaturka ... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Jak ktoś ma ochotę to naskrobałam malutki opis tego co się działo na zlocie :) Miłego czytania :) Inauguracja sezonu 2007 w Toruniu pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Ktoś sie mnie zapytał o której wywietrzałem??? Tak między Sierpcem a Lipnem :) :) ;)Impra na najwyższym poziomie !!!!!!!! Wielkie osobiste podziękowania Jarek dla Ciebie za miły ciepły ,pokoik ;) . Ktoś sie mnie zapytał o której wywietrzałem??? Tak między Sierpcem a Lipnem :biggrin: :D :DImpra na najwyższym poziomie !!!!!!!! Wielkie osobiste podziękowania Jarek dla Ciebie za miły ciepły ,pokoik ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Ha szubrawcy!! Dziękuję za przyjemność zbałamucenia jak i bałamucenia. :D Z małymi przygodami ale dotarłam.Pozdrawiam,Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Jak ktoś ma ochotę to naskrobałam malutki opis tego co się działo na zlocie :eek: Miłego czytania :biggrin: Inauguracja sezonu 2007 w Toruniu pzdr @starte Ładnie napisane :crossy: . Jesteś pewna, że wszystko dobrze pamiętasz :icon_question: ? Nie dałoby się zmienić kolorów? Od czytania mam takie :lalag: oczy.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Ładnie napisane ;) . Jesteś pewna, że wszystko dobrze pamiętasz :) ? Powiem szczerze, że oczywiście: NIE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Foki z mojego debilcamera: http://rapidshare.com/files/23078277/2007-..._Toru__324_.rar Może ktoś sie rozpozna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Może ktoś sie rozpozna :-) A jakże :buttrock: Dzięki Florek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Oto kilka fot z tego zlociku http://jankalin.fotosik.pl/albumy/157537.html#e Pozdro dla nr 7 jakby co :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Witam,jak byliśmy na rynku w Toruniu w sobotę po obiedzie to parę osób strzelało takie zbiorowe fotki... koło pomnika nie wiem kogo (wiem tylko, że nie Kopernika :icon_mrgreen: ). Wrzucilibyście to na jakiś serwer do ściągnięcia... ładna pamiątka będzie :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Oto kilka fot z tego zlociku http://jankalin.fotosik.pl/albumy/157537.html#e Pozdro dla nr 7 jakby co :biggrin:Coś szwankuje ... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Coś szwankuje ... :) :) Przed chwila sprawdzałem wszystko jest O.K. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Do ludzi z listy chetnych na inauguracje (i jednoczesnie obecnych cialem i duchem w Toruniu) wyslalem maila z namiarami na FTP.Zapraszam do wrzucania fotek, i do pobierania fotek innych uczestnikow ;) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Fotki mojej produkcji są w dziale EKG. Kto chce niech tam wpada na ogladanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Fotki mojej produkcji są w dziale EKG. Kto chce niech tam wpada na ogladanie.Zescie w winiarni poszaleli :icon_mrgreen: :buttrock:BTW: To co, robimy nastepne spotkanie? :biggrin: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi