Tomek Kulik Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) powieliło się... Edytowane 20 Marca 2007 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) powieliło się... Edytowane 20 Marca 2007 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 byle choć 5 stopni ciepła było i nie leciało cós z nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Chorągiew warszawska-szabasowa zbiera się pod Mc'Śmieciem na Młocinach w sobotę o 10.00.[...]Chorągiew piątkowa musi się sama zorganizować.No, ja się organizuję sam, bo ruszam w piątek o 19:30 dopiero. Będzie tam jeszcze ktoś przytomny jak dojadę? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 z dnia dzien prognozy robia sie lepsze... :icon_exclaim: w piatek ma byc sucho !!!Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Będzie tam jeszcze ktoś przytomny jak dojadę?Na przyklad ja.. :biggrin: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Chorągiew warszawska-szabasowa zbiera się pod Mc'Śmieciem na Młocinach w sobotę o 10.00. Mam zarezerwowaną miejscówkę dla Nowiutkiej, na tylnej kanapie białego mercedesa. No jak narazie potwierdzam rezerwacje .,.. do piątku wieczór ... daam żnaćććbo wieszz.,.... jak to jest............. :icon_mrgreen: czasami róznie wychodzi z tym umawianiem Zoabczymy jaka bedzie pogoda........ jak będzie piknie ...... i bedziemy jechać to jedziem na moto jak bedzie zimnawo i deszczawooo...... dzieki za zaklepanie miejsca....... Nie pijacy Nowy011 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Na przyklad ja.. :biggrin:Ooo. Świetnie :icon_mrgreen: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 A pogoda chyba faktycznie jest coraz lepsza (na prognozach oczywiscie :icon_mrgreen:): Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 byle ta prognoza była pewna :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 wydrukować sobie te mapki przykleić na owiewkę i jechać w ciemno. Zajrzałem w dzialik szczecińskich motonitów i tam są mocna zdziwieni że coś jest organizowane !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 podajcie jeszcze zestaw cen itp itd co jak za chwile :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Proszę o szybką odpowiedź tych co z Wawy chcą w piątek jechać.Ja pracuje do 15. Wydaje mi sie ,że do 17 dam rade się zebrać i stawić w umówionym miejscu (wyjzd z Wawy na Gdańsk).Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 :smile: podajcie jeszcze zestaw cen itp itd co jak za chwile :P Było wielokrotnie podawane :flesje: jak chcesz sie dowiedziec wiecej to wejdż na strone fortu ps Dozobaczenia do piętku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 ja chce tu i teraz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi