nowy011 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Raczej koleżance Nowej :smile: , ponoć uskarża się na jakiś tam dym papierosowy i hałasy :clap:I zapomniałes dodać Brak łazienki w pokoju.... jako główne kryterium :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 niestety. prosze mnie wykreślić :banghead: musiałem kupić komplet membran gaźnikowych za 300zł no i kaska na zlot przepadła :D nawet rybnik stoi pod znakiem zapytania... :( pozdrawiam i udanej zabawy. nie zgruzujcie fortu podczas jego oblężenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek-YAMAHA Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Ja niestety też odpadam z noclegu tak że ktoś może się wpasować na moje miejsce. Przyjade tylko w sobotę koło południa i na noc będe leciał do domku. Szkoda ale musze w tym czasie być u siebie na warsztacie. Sorki za problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 No ja to jednak dwie osoby plecaczek się zdecydowałoPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 I zapomniałes dodać Brak łazienki w pokoju.... jako główne kryterium :icon_evil: Nowy, czasami facet musi gdzieś wyskoczyć, ty jeszcze dzieciaka nie masz a gorzej sie zachowujesz ode mnie :crossy: Jedziemy!!!!! :icon_razz: :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 hehe DAMA nam sie trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) A koledze NOWEMU nie pasi z kolegami :bigrazz:Eeeee no . sam wiesz jak jest..... posuche w alko mam straszną.. :bigrazz: Raczej koleżance Nowej :crossy: , ponoć uskarża się na jakiś tam dym papierosowy i hałasy ;) E no i by się Miklas jeszcze pare znalazło .. upierdliwosci... Sie dziewczyna zmieniła no... ;)A to je w nocy - składniki co to ja bym nigdy nie mieszał, bez popitkiDo ubikacji musi często lataćAlko nie pije i nie popala petów - to akurat z połaczniem Prawa jazdy B ma duzy plus :icon_razz: Nowy, czasami facet musi gdzieś wyskoczyć, ty jeszcze dzieciaka nie masz a gorzej sie zachowujesz ode mnie :) Jedziemy!!!!! :flesje: HA HA HA ..... przeca się uczyłem od Ciebie... :D Ale czy pojedziemy tego jeszcze nie wiemy ;) Dobrze by bylo pojechać.... narazie nic nie obiecujemy hehe DAMA nam sie trafiła Hehe KOMENTATOR nam się trafił..... Edytowane 8 Marca 2007 przez nowy011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Jeśli możesz uzupełnic, to dla mnie papu full + pościel...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 UWAGA!!! Dla świętego spokoju, proszę o podanie dnia wyjazdu. Kto jedzie w piątek a kto w sobotę? Ja jadę w sobotę, z uwagi na przeciwności losu - jeden nocleg. UWAGA!!! Dla świętego spokoju, proszę o podanie dnia wyjazdu. Kto jedzie w piątek a kto w sobotę? Ja jadę w sobotę, z uwagi na przeciwności losu - jeden nocleg. UWAGA!!! Dla świętego spokoju, proszę o podanie dnia wyjazdu. Kto jedzie w piątek a kto w sobotę? Ja jadę w sobotę, z uwagi na przeciwności losu - jeden nocleg. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 od piątku do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Wstepnie Sobota rano ... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 UWAGA!!!Dla świętego spokoju, proszę o podanie dnia wyjazdu.Kto jedzie w piątek a kto w sobotę?To juz jest podane, albo na liscie chetnych, albo na wyprodukowanej przeze mnie tabelceWychodzi na to, ze prawie wszyscy jada w piatek :biggrin: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 od piątku do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Również Piątek do Niedzieli Edytowane 9 Marca 2007 przez joniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Widzę, że wszystko chodzi jak w szwajcarskim zegareczku :icon_rolleyes:Ja stawiam na spontan :notworthy: Pozdrawiam,Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi